Indesit BWE 81284X W EU, mașină de spălat ieftină din seria Innex

Mașina de spălat rufe Indesit BWE 81284X W EU face parte din cea mai recentă generație care oferă un buton pentru spălare zilnică a rufelor (puțin transpirate). Mă refer la butonul albastru care e destul de bine evidențiat – Push & Wash, iar acesta e un program rapid cu consum redus de resurse. Mașina e datată cu tehnologii care redus consumul de energie pentru că se adaptează la încărcătură. Mai toate modelele vin cu acel afișaj LED pentru că informația e mai vizibilă dacă are un contur negru.

O recomandă prețul deoarece în acest buget nu prea are concurență, iar generația precedentă e inferioară la anumită categorii. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Afișajul digital e foarte important atunci când vă folosiți de programe mai scurte și vreți să monitorizați programul, adică să știți timpul rămas. Pot fi ajutați diferiți parametrii pentru a obține rezultate mai bune sau poate un consum mai mic de energie. Chiar dacă încărcarea maximă e de 8 kg și centrifugarea e de 1200 RPM, anumite programe au alți parametrii.

Merită să o luați în calcul deoarece vechiul model nu are clasă de eficiență energetică A+++. Are un număr mare de programe de spălare -16, dar nu cred că le veți folosi pe toate ci mai degrabă cele rapide pentru rufe puțin murdare sau transpirate. Pe panoul de control sunt prezente un selector de centrifugare, sistem siguranță copii, ecran LED care oferă timpul rămas, status program, temperatura și centrifugarea alese. Se poate alege ora de pornire, adică puteți amâna sau programa începerea programului cu câteva ore.

Păreri pro și contra

Arată destul de bine chiar dacă e în totalitate pe alb. Unele branduri oferă uși de culoare neagră și butonul central tot pe negru sau argintiu/crom. Nu cred că o alegeți doar pentru cum arată, ci pentru ce oferă, iar rezultatele vor fi foarte bune că doar e un model Innex de ultimă generație.

Nu trebuie să fie o mașină scumpă pentru a putea spăla mult și bine. Indesit BWE 81284X W EU reprezintă un ajutor pentru cei care nu au în momentul acesta un astfel de aparat acasă.

Te-ar mai putea interesa