Indesit BWE 71453X WSSS EU, mașină de spălat rufe 1400 RPM

Mașina de spălat rufe numită Indesit BWE 71453X WSSS EU face parte dintr-o generație nouă care oferă un buton special numit Push & Wash (programul începe în 2 secunde). Acest program e ideal pentru rufele puțin transpirate care necesită o spălare la 30 de grade și durata sa e de numai 45 minute. Deci e ideală pentru spălare zilnică de rufe și cu un uscător de rufe, acele haine pot fi purtate chiar în aceeași zi. Acest model nu e unul clasic, ci unul ceva mai performant – centrifugare de 1400 RPM.

Nu toate modelele arată la fel și acesta re un afișaj digital destul de plăcut. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Are o clasă A+++ pentru un consum anual de numai 174 kWh, iar acesta depinde de cât de des veți folosi aparatul. În general, modelele recent lansate sunt mai eficiente decât cele din generațiile precedente. Poate fi instalat oriunde datorită adâncimii sale de numai 54 cm și trebuie racordat la utilități că doar e un aparat automat.

Designul e destul de plăcut: finisaj pe alb lucios, ușă argintie, butonul Push&Wash e bine evidențiat (cu albastru), afișaj digital destul de bine realizat deoarece anumite funcții sunt bine evidențiate.

Ca și tehnologii și funcții, acest aparat are următoarele: programare întârziată, indicator timp program, blocare acces interfață (ideal pentru familiile cu copii mici) și Innex. Sunt prezente numeroase programe de spălare și acestea sunt enumerate în partea stângă pe ușa compartimentului pentru detergent.

Păreri pro și contra

E vorba de un model care poate spăla mult, rapid și cu un consum redus de resurse. Rezultatele oferite sunt pe măsură și chiar nu văd de ce ați alege o variantă din generația precedentă. Bineînțeles, alegerea programului corespunzător e foarte important atunci când aveți de spălat țesături ceva mai pretențioase (sport, lână, mătase, colorate etc).

Indesit BWE 71453X WSSS EU e doar o recomandare care arată bine și în această serie veți găsi variante cu performanțe puțin mai mari sau mai mici. Prezentarea de jos e cu un model similar și veți vedea programul de spălare de care vă ziceam mai sus.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „Indesit BWE 71453X WSSS EU, mașină de spălat rufe 1400 RPM”

  1. buna seara va rog sami spuneti cum dau programare la spalat mai mica imi arata 1,50 ore vreau sa spele undeva la 45,50 minute cum o programez multumesc

Comentariile sunt închise.