Indesit BWA 71052X W EU, mașină de spălat cu program rapid 30 minute

Mașina de spălat Indesit BWA 71052X W EU face parte dintre-o serie destul de populară și care oferă destul de multe avantaje. Pe lângă programul rapid de 30 minute, e prezent și un program care cred că îl veți folosi destul de des – spălare zilnică la 30 de grade, iar acesta poate fi acționat destul de ușă cu ajutorul butonului dedicat (acela albastru – Push & Wash). Bineînțeles, aceasta nu e singura variantă dar cred că aceasta vi s-ar potrivi în bucătărie deoarece nu e foarte mare – adâncime de 54 cm.

Nu poate fi o mașină prea compactă dar și așa modelele prea compacte nu sunt atât de fiabile (cele sub 42 cm), oricum sunt foarte puține modele așa mici. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Caracteristicile tehnice ale acestei mașini sunt următoarele: centrifugare de 1000 RPM, capacitate de încărcare de 7 kg și clasă de eficiență A++. Clasele de eficiență sunt oferite în funcție de performanțele mașinii. Oricum, acele caracteristici anterior menționate sunt la valori maxime și pot fi diferite la anumite programe de spălare.

Indiferent de rufe, veți găsi programul corespunzător țesăturilor sau gradului de murdărie – 16 programe. Se poate alege centrifugarea, bloca butoanele și chiar amâna pornirea mașinii (programare întârziată). Tot mai multe modele noi vin cu astfel de funcții dar pot fi și funcții automate care adaptează programul în funcție de încărcătură, de aceea e bine să nu depășiți greutatea menționată în manual.

Păreri pro și contra

Acest model poate fi folosit cu ușurință de oricine de oricine deoarece pictogramele și informați de pe panoul de control vă pot ușura viața. Bineînțeles, e recomandat să consultați manualul de instrucțiuni pentru informații suplimentare. Prețul e foarte bun pentru un aparat electrocasnic atât de performant și cu un consum de energie atât de mic.

Indesit BWA 71052X W EU e un aparat care poate fi de folos atunci când aveți multe rufe iar vechiul model nu mai face față, dar vreți să obțineți cele mai bune rezultate și să economisiți resurse. Modelele veți nu au atâtea programe sau funcții speciale, dar nici nu sunt atât de compacte.

Te-ar mai putea interesa