Indesit BTWL60300EEN, mașină de spălat îngustă și albă

Mașinile de spălat pot fi de mai multe tipuri, iar cea din imaginea de jos are o lățime de numai 40 cm și încărcare superioară. Indesit BTWL60300EEN face parte din generați nouă, motiv pentru care clasa energetică e excelentă – clasa A+++, însă capacitatea de încărcare e limitată de construcție. Aceste tipuri de aparate pot spăla o cantitate inferioară de rufe deoarece au o lățime de numai 40 cm, deci pot fi comparate cu cele Slim (încărcare frontală).

Modelul din imaginea de jos are un panou de control simplu și care e vizibil fiind în partea de sus, încărcarea și descărcarea rufele mi se pare destul de ușoară. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

față e mașinile clasice, acesta nu poate fi pus sub blat, ci doar lângă mobilier sau poate aveți o cameră specială pentru acest aparat. Se adresează familiilor nu foarte numeroase (de până la 3 membri) sau poate că spălați mai des și cantități ceva mai mici de rufe. Vedem un design simplu pe alb și capacul se deschide în sus și nu frontal. O veți folosi cu ușurință datorită meniului simplu și prietenos, iar în manual sunt ceva mai multe detalii despre aceasta și programele/funcțiile sale.

Păreri pro și contra

Stoarce foarte bine cu acea capacitate maximă de 1000 RPM, iar anumiți parametrii diferă în funcție de programul ales. Ocupă destul de puțin spațiu, însă depinde cum și unde o veți pune. Consumul energetic e foarte redus că doar are clasă de eficiență A+++, iar aceasta presupune un consum anual de numai 153 kWh (dacă o folosiți zilnic). Avem eficiență A și la partea de spălare, dar acest aspect e mai puțin important deoarece e nevoie de apă pentru rezultate bune. Tehnologiile introduse pe acest aparat sunt destul de puține și acesta ar fi un minus al acestui tip de mașină.

Indesit BTWL60300EEN are tehnologie Turn & Go și nu cred că a fost vreodată mai simplu decât atât, adică mașina va spăla rapid (țesături sintetice și din bumbac î n numai 45 de minute la 30 de grade). Această opțiune o puteți folosi destul de des .

Te-ar mai putea interesa