Indesit BTW D71253, mașină de spălat rufe cu încărcare verticală

Mașina de spălat rufe Indesit BTW D71253 e puțin mai diferită decât restul, motiv pentru care costă și ceva mai mult. În funcție de spațiul disponibil sau de preferințe, optați pentru un model ca cel de jos sau unul standard. Chiar dacă e foarte compactă, poate spăla multe rufe – până la 7 kg, doar că nu poate fi pusă sub blat deoarece are ușa în partea superioară. Nu putea fi prea ieftin pentru că e cel mai eficient din segment și centrifugarea e satisfăcătoare, adică veți avea rufe destul de stoarse.

Arată ca multe alte modele cu încărcare superioară, doar că acesta are un program special denumit Turn&Wash (45 minute la 30 grade) și ușa se deschide ușor datorită sistemului Push&Open. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poate fi folosită chiar și de o familie mai mare deoarece spală destul de rapid o cantitate decentă de rufe. Oricum, parametrii diferă în funcție de selecție și acel program rapid de care vă ziceam, suportă maxim 3.5 kg rufe.

Nivelul de zgomot e destul de redus în timpul spălării dar nu cred că vă deranjează acest aspect cât timp va fi pus în baie sau într-o cameră nu prea vizitată. Dimensiunile sunt aceleași la toate aceste modele și performanțele diferă în funcție de buget. Nu merită să vă zgârciți dacă o vreți pentru o perioadă îndelungată și veți recupera bani cu facturi mai mici.

Păreri pro și contra

Chiar și un astfel de aparat electrocasnic oferă numeroase programe, dar sunt exact cele de care aveți nevoie. Veți observa un panou de control destul de simplificat și ușor de folosit. Rezultatele obținute sunt destul de bune și chiar nu aveți nimic să-i reproșați în acest buget. Consumul redus de energie e foarte important la un aparat care îl veți folosi săptămânal, de aceea .

Indesit BTW D71253 nu e pentru oricine, dar mulți dintre voi aveți nevoie de o variantă cu lățime sau adâncime de 40 cm pentru că spațiul nu vă permite ceva mai mare. Nu sunt integrate prea multe tehnologii avansate în acest tip de mașină dar sunt oferite exact caracteristicile necesare.

Lasă un comentariu