Indesit BTW D61253, mașină verticală clasa A+++

Dacă nu aveți prea mult spațiu pentru o mașină de spălat atunci vă recomand un model vertical precum Indesit BTW D61253. Această mașină are o capacitate de 6 kilograme, clasa A+++ și 1200 rotații.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi →, iar pe acești bani primim un aparat care include multe funcții și facilități. Din imaginea alăturată puteți vedea că e un aparat compact cu un design minim așa încât să nu deranjeze vizual.
Panoul de comandă e unul reprezentat de puține butoane și un ecran mare. Din această cauză e ușor de folosit de oricine.


Avantaje

Modelul Indesit BTW D61253 e unul modern al anului 2018 și e perfect pentru cei interesați să aibă o factură la curent cât mai mică. Consumul anual e de 174 kWh, iar eficiența energetică e clasa A+++.
Dimensiunile sunt relativ mici de 60x40x90 cm (AxLxÎ), iar din această cauză electrocasnicul poate fi amplasat oriunde.
Capacitatea de 6kg e una mai mult decât suficientă, iar în acest fel puteți spăla pentru 3-4 membri.
Nivelul de zgomot e unul redus, deoarece vorbim despre 58 dB la spălare și 77 la centrifugare.
Mașina aceasta e produsă de un brand italian, iar acesta un avantaj major deoarece aparatura produsă în Europa e mai calitativă decât cea produsă pe alte continente.
Un alt avantaj ar fi faptul că ușa e ușor de deschis prin intermediul caracteristicii Push & Open.

Dezavantaje

Putea să aibă o capacitate mai mare, iar acest lucru ar fi ajutat la posibilitatea de a spăla mai multe rufe.

Concluzii

Această mașină e una care vine cu multe funcții utile printre care se numără Energy Saver, Soft Opening, Rapid Wash și Push Open. Toate acestea precum și altele facilitează o spălare rapidă și eficientă.
Fiabilitatea acestui produs e una peste medie, garanția fiind de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.
Ar mai trebuie menționat că acest model face parte din gama Innex, iar din această cauză e unul care poate fi utilizat ușor și rapid în același timp.

Lasă un comentariu