Indesit BTW D61253, mașină verticală clasa A+++

Dacă nu aveți prea mult spațiu pentru o mașină de spălat atunci vă recomand un model vertical precum Indesit BTW D61253. Această mașină are o capacitate de 6 kilograme, clasa A+++ și 1200 rotații.

Modelul de față vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care include multe funcții și facilități. Din imaginea alăturată puteți vedea că e un aparat compact cu un design minim așa încât să nu deranjeze vizual.
Panoul de comandă e unul reprezentat de puține butoane și un ecran mare. Din această cauză e ușor de folosit de oricine.


Avantaje

Modelul Indesit BTW D61253 e unul modern al anului 2018 și e perfect pentru cei interesați să aibă o factură la curent cât mai mică. Consumul anual e de 174 kWh, iar eficiența energetică e clasa A+++.
Dimensiunile sunt relativ mici de 60x40x90 cm (AxLxÎ), iar din această cauză electrocasnicul poate fi amplasat oriunde.
Capacitatea de 6kg e una mai mult decât suficientă, iar în acest fel puteți spăla pentru 3-4 membri.
Nivelul de zgomot e unul redus, deoarece vorbim despre 58 dB la spălare și 77 la centrifugare.
Mașina aceasta e produsă de un brand italian, iar acesta un avantaj major deoarece aparatura produsă în Europa e mai calitativă decât cea produsă pe alte continente.
Un alt avantaj ar fi faptul că ușa e ușor de deschis prin intermediul caracteristicii Push & Open.

Dezavantaje

Putea să aibă o capacitate mai mare, iar acest lucru ar fi ajutat la posibilitatea de a spăla mai multe rufe.

Concluzii

Această mașină e una care vine cu multe funcții utile printre care se numără Energy Saver, Soft Opening, Rapid Wash și Push Open. Toate acestea precum și altele facilitează o spălare rapidă și eficientă.
Fiabilitatea acestui produs e una peste medie, garanția fiind de 2 ani, dar poate fi mărită la mai mult.
Ar mai trebuie menționat că acest model face parte din gama Innex, iar din această cauză e unul care poate fi utilizat ușor și rapid în același timp.

Te-ar mai putea interesa