Indesit BTW D61053 EU, mașină de spălat cu clasă A+++

Mașina de spălat rufe cu încărcare verticală e o alternativă la cea cu încărcare frontală. Indesit BTW D61053 EU nu e foarte popular deoarece a fost lansat destul de recent, dar trebuie să știți că e vorba de un brand destul de experimentat care oferă numai aparate fiabile. Bineînțeles, sunt destul de multe modele disponibile, iar diferențele dintre ele sunt destul de vizibile dacă discutăm de un model scump și de unul ieftin. Variantele mai scumpe vin cu tehnologii care reduc durata de spălare a programului sau fac programul de spălare mai eficient.

Design e destul de similar cu cel al altor modele, poate că ați și observat că sunt puține branduri care oferă această categorie. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Indesit BTW D61053 EU

Consumul de energie anual e undeva la 153 kWh pentru care a primit o clasă energetică excelentă – A+++. Nu veți găsi o mașină cu clasă mai bună dar și restul specificațiilor sunt foarte importante. Aici mă refer la capacitate de spălare maximă și capacitate de stoarcere.

E perfectă pentru o familie nu foarte mare dar poate că spălați mai des pe săptămână. Sunt și câteva funcții pe acel panou de control care ușurează utilizarea sa.

Păreri pro și contra

Beneficiază de cea mai bună clasă de eficiență energetică – A+++, astfel că veți plăti mai puțin la curent. Designul e simplu și poziționarea ecranului digital poate să difere la alte mașini, dar funcționalitatea sa e aceeași. El afișează setările făcute și timpul rămas până la finalizare, astfel că nu trebuie să stați lângă mașină. Chiar dacă e atât de compact, performanțele sale sunt de lăudat pentru că poate spăla până la 6 kg rufe. Nu poate fi pusă sub blat cum e în cazul celei cu ușă în partea din față deoarece aceasta are o înălțime mai mare și ușa e sus.

Dacă spațiul disponibil nu e prea generos, atunci aveți de ales între un model slim și unul ca cel de sus – Indesit BTW D61053 EU. Camere înguste sunt locul perfect pentru ea deoarece are o lățime de numai 40 cm.

Te-ar mai putea interesa