Indesit BTW A51052, mașină de spălat cu lățime de 40 cm

Mașina de spălat rufe Indesit BTW A51052 e una destul de eficientă și se vede după clasa energetică – A++. Are un panou de control simplu și nu cred că veți avea probleme în a-l folosi, pentru că este similar cu cel întâlnit la variantele cu încărcare frontală. Rufele pot fi încărcate prin partea superioară și o puteți face destul de ușor ca la multe alte model similare, însă nu trebuie să depășiți cantitatea maximă. Opțiunea Energy Saver reduce consumul pentru anumite programe care cred că le veți folosi des (bumbac, sintetice, jeans), deoarece aparatul va spăla la o temperatură mai mică – 30 grade.

Acest model vine în ajutorul celor care nu au mult spațiu pentru aparatele de dimensiuni mari, iar o variantă compactă reprezintă singura soluție. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Seamănă puțin cu un model Slim doar că designul e mult diferit, iar încărcare e diferită după cum am mai menționat-o. Aceasta nu spală cantități foarte mari de rufe, motiv pentru care se adresează unei familii mai mici (până la 3 persoane), dar depinde și cât veți spăla pe săptămână.

Păreri pro și contra

Cu funcția Turn&Wash puteți spăla rufe rapid, adică durata de spălare va fi de numai 45 minute, iar cantitatea maximă care poate fi încărcată e de 3.5 kg. Fiecare program are etape diferite și parametrii diferă în funcție de alegere. Aceasta e echipată cu tehnologie Innex, astfel poate spăla rufe în mai puțin de 59 minute și fără să sară peste cele 5 etape. Arată bine pentru că e în totalitate pe alb și o puteți pune în orice cameră mică fără să aveți probleme cu deschidere ușii. Într-o cameră îngustă e dificil să încărcați rufe pe ușa frontală a unei mașini, de aceea sunt astfel de modele.

Indesit BTW A51052 e unul dintre acele modele care ar trebui să vă intereseze deoarece oferă niște caracteristici speciale utile și care nu le veți vedea pe altele. Bineînțeles, o veți compara doar cu modele care au aceleași dimensiuni, pentru că modele mari (încărcare frontală și adâncime de 50-60 cm) au performanțe ceva mai mari

Te-ar mai putea interesa