Indesit BIAA34FXHD

Combina frigorifică Indesit BIAA34FXHD e un aparat frigorific foarte performant (clasa A+), spațios și funcțional. După cum bine știți o combine e alcătuită din două compartimente principale (frigider și congelator), ș deci volumul său brut de 331 l e defapt al celor două compartimente. Pe noi ne interesează mai mult volumul net care e de 314 litri și care mi se pare ok pentru cât costă combina. Se poate observa că pe ușa frigiderului se află un control electronic al temperaturii și astfel nu mai e nevoie să deschideți ușa. O altă caracteristică a asa e sistemul de răcire No Frost care e unul avansat și nu permite depunerea de gheață. Astfel nu mai e nevoie să dezghețați manual congelatorul iar fructele din frigider se mențin proaspete pentru o perioadă mai lungă. BIAA34FXHD are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

E o combină cu caracteristici tehnice foarte bune după cum am precizat anterior. Tehnologia No Frost e foarte bună și utilă în special dacă nu aveți timp să dezghețați congelatorul. Volumul frigiderului e undeva la 240 litri iar cel al congelatorului e 73 litri. Se poate observa că pe lângă acel control electronic, nu dispune de dozator pentru apă sau gheață. Clasa de eficiență energetică A+ vă scutește de niște bani deoarece oglindește consumul său anual – 308 kW. Frigiderul vine cu patru rafturi din stilă și un compartiment pentru legume/fructe. Capacitetea e de congelare a congelatorului e destul de impresionantă – 7 kg la 24 de ore. Pe partea de funcții și siguranță Indesit BIAA34FXHD are: filtru anti-bacterian, super răcire, funcție vacanță, Eco, super congelare și afișa digital (pe ușă).

Alte caracteristici care merită menționate ar fi: ușile care sunt reversibile, iluminarea interioară, mânere exterioare și autonomia de 14 ore fără curent. Acestea nu sunt caracteristicile speciale ci cele standarde care pot fi găsite și pe alte combine chiar și mai ieftine.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e un model eficient în care puteți pune multe alimente și sunt puține modele cu congelatoare așa de performante – 7kg la 24h. Nu ocupă mult spațiu, e silențioasă și un plus de eleganță bucătăriei în special că vine pe o culoarea argintie – Iridium.

Minusuri: nu oricine și-o permite.

Concluzie

Acest aparat frigorific numit Indesit BIAA34FXHD e un model nou care impresionează prin design, funcționalitate și eficiență. Nu recomand nici o alternativă la acesta deoarece prețul mi se pare ok și nu cred că ar avea nevoie de dotări suplimentare.

Te-ar mai putea interesa