Indesit BIAA14X

Combina frigorifică Indesit BIAA14X e una de 330 l, cu clasa A+, o înălțime de 200 cm și finisaj inox. Deci cu acesta veți spune adio vechiului aparat frigorific deoarece acesta are un consum mic de energie, volum generos și un aspect modern. Poate fi confundat ușor cu modele anterioare ale acestui producător, însă caracteristicile sunt altele.Având în vedere că are un finisaj pe o culoare ca inox, va un plus de eleganță bucătăriei și se va asorta perfect cu bucătărie dacă mai aveți alte electrocasnice pe această culoare. Ca și o caracteristică specială are Hygiene Control care va proteja alimentelor împotriva microbilor, iar la alți producători poartă denumirea de protecție antibacteriană. Cât despre preț, pot spune că e unul atractiv deoarece beneficiați chiar și de o reducere. Acest model BIAA14X are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Are un volum de 330 litri care e mult peste media aparatelor frigorifice în acest buget. Din păcate nu are sistem de răcire avansat ca No Frost, însă are Hygiene Control. Clasa A+ oglindește consumul energetic care e destul de satisfăcător pentru volumul acestei combine. Frigiderul său are o capacitate de 240 litri, trei rafturi, dezghețare automată și compartiment pentru legume sau fructe. Deci puteți pune o mulțime de alimente, fructe și legume în el. Nu vă oprește nimeni să depozitați sticle sau vase de gătit în acesta. Pe de altă parte, congelatorul de 90 litri are trei compartimente (se poate vedea în poza de sus) și nici un suport pe ușă. Nu e una din acele combine care să vină cu dozatoare pentru apă sau gheață.

Direcția de deschidere a ușilor poate fi schimbată însă doar dacă doriți să deschideți ușile spre stânga. Iluminarea interioară e destul de bună și e aceeași ca și la predecesoarele sale. Nivelul de zgomot se află în jurul valorii de 40 dB ceea ce înseamnă e e silențioasă. Indesit BIAA14X nu ocupă mai mult spațiu decât o altă combină.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: e foarte silențioasă, eficientă, arată bine, spațioasă și prezintă un sistem de protecție a alimentelor împotriva microbilor.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest Indesit BIAA14X e o recomandare și dacă vă doriți un model pe culoarea inox, trebuie să știți că nu prea sunt alternative la aceasta. Dacă beneficiați de un buget generos, nu văd de ce nu optați pentru aceasta sau pentru un model cu No Frost.

Te-ar mai putea interesa