Indesit BIAA14DR

Un aparat frigorific ca această combină frigorifică Indesit BIAA14DR nu ar trebui să lipsească din nici o bucătărie. Spun asta pentru că la un așa preț, chiar merită: volum net de 330 l, clasa A+, o înălțime de 200 cm și vine pe alb. E ceva mai scump decât un frigider, însă spațiul de depozitare oferit de aceasta e decent și ocupă la fel de mult spațiu. Clasa A+ e foarte importantă deoarece presupune un consum de energie de până la 20% mai mic decât la cele cu clasa A și B. Se poate observa că are un design simplu care îi oferă și o oarecare eleganță. Dacă nu vi-l permiteți pe acesta, există o variantă care arată la fel și are un volum ceva mai mic – 303 litri. Nu aveți nevoie de un buget prea mare deoarece BIAA14DR are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Indesit BIAA13 1
Așa arată

Specificații tehnice

Având în vedere că e o combină și nu un frigider, are un volum mare și bineînțeles aveți nevoie de un loc pentru depozitare generos (în special că are o înălțime de 2 metri). Cei 330 de litri sunt împărțiți proporțional: 240 litri pentru frigider și 90 litri pentru congelator. Eficiența energetică e A+ care oglindește consumul energetic și cât de bine e izolată termic. Oricum nu putem avea pretenții la dozatoare pentru apă/gheață sau sistem de răcire avansat – No Frost. Însă dacă doriți No Frost, trebuie să mai scoateți vreo 300-500 lei pentru o astfel de combină.

Congelatorul are trei compartimente, dezghețare manuală și o capacitate de congelare corespunzătoare. Cât despre frigider, are 3 rafturi din sticlă, dezghețarea automată și compartiment pentru depozitarea fructelor sau legumelor. Pe partea de design, Indesit BIAA14DR prezintă iluminare interioară, finisaj pe alb și uși reversibile (se deschid standard spre dreapta). La capitolele funcții și opțiune e dotată cu Hygiene Control (protejează alimentele împotriva microbilor). În timpul funcționării produce doar 40dB, motiv pentru care e un aparat frigorific silențios.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: funcție Hygiene Control (o găsiți pe toate modele de anul acesta), volum mare comparativ cu prețul său, nu ocupă mult spațiu și puteți chiar s schimbați direcție de deschidere a ușilor, e silențioasă și accesibilă.

Minusuri: nu am ce să-i reproșez.

Concluzie

Acest model numit Indesit BIAA14DR e o combină reușită și care o recomand chiar dacă nu excelează la toate capitolele. Însă la un astfel de preț nu cred că veți găsi ceva mai bun sau spațios.

Te-ar mai putea interesa