Indesit BIAA13FSI

Combina frigorifică Indesit BIAA13FSI e una destul de accesibilă având în vedere că are No Frost. Deci nu veți găsi multe aparate frigorifice cu acest sistem de răcire avansat. Acesta e ideal pentru congelator deoarece reduce consumul deoarece nu permite formarea de gheață. Astfel, alimentele își vor păstra calitățile pentru o perioadă mai lungă. Mie îmi plac mai mult modele cu mânere integrate cu e și acesta, deoarece designul e mai simplu și e mai ușor de curățat. Alternative nu sunt multe doar dacă creți volum mai mare și doriți să renunțați la sistemul de dezghețare automat. Acest model BIAA13FSI are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată
Așa arată

Specificații tehnice

Cei 300 litri reprezintă volumul brut, iar cel care vă interesează e cel de 283 litri. Mulți producători afișează volumul brut deoarece e o modalitate de marketing des întâlnită, dar cel net e cel orientativ. Clasa de eficiență energetică e A+ și se datorează sistemului de răcire No Frost. Consumul anual e undeva la 296 kWh care e ok pentru un așa volum. Deci consumul trebuie comparat cu volumul său deoarece un volum mai mare presupune un consum corespunzător. Se observă că nu are dozatoare de apă/gheață, dar are un compartimente special pentru legume/fructe și suporturi pe ușă.

Frigiderul de 210 litri are 3 rafturi din sticlă, compartimente și suporturi pe ușă. Congelatorul de 73 litri are trei compartimente, congelare de 4kg la 24 ore și recipient pentru gheață. Pe partea de design se observă mânerele integrate, ușile se deschid spre dreapta, iluminare interioară, uși reversibile și finisaj  inox. La capitolul siguranță aduce sistemul antibacterian care e foarte important, însă pe partea de funcționalitate îi lipsește controlul electronic. Dimensiunile sale sunt ok adică are o lățime de 60 cm și o adâncime de 65.6 cm, deci poate înlocui fără probleme vechiul model. Autonomia sa fără curent e undeva la 13 ore.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: tehnologie No Frost, finisaj inox (îi dă un plus de eleganță), protecție antibacteriană, volum decent, clasa A+ și ușile reversibile

Minusuri: având în vedere prețul, nu prea am ce să-i reproșez.

Concluzie

După cum știți acest producător oferă modele similare însă culori diferite (alb sau inox). Acest Indesit BIAA13FSI e un aparat frigorific care-l recomand în acest preț și care arată bine chiar și la interior (se vede în clipul de jos). Cam așa arată modelul pe alb:

Te-ar mai putea interesa