Indesit BIAA13FS

Combina frigorifică Indesit BIAA13FS e un para frigorific compact cu tehnologie No Frost, volum de 300 l, clasa A+ și are o înălțime 187.5 cm. Tehnologia de răcire No Frost (sistem de dezghețare avansat) previne depunerea de gheață pe alimente și astfel nu va afecta prospețimea lor. Vă asigur că nu veți găsi prea multe modele în acest buget cu No Frost, să vină cu u volum așa de mare și să arate atât de bine. Dacă sunteți în căutarea unui astfel de model și nu vă interesează prea mult design-ul, o alternativă accesibilă pe alb e BIAA13F. Indiferent pentru care veți opta, veți face o alegere bună deoarece sunt eficiente și voluminoase. Modelul BIAA13FS are un preț bun Vezi prețul special de azi →.

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Clasa A+ oferă un consum anual de numai 296 kWh. Din poze se poate observa că nu are nici dispecer pentru apă nici pentru gheață. Sistemul de răcire No Frost e valabil doar pentru compartimentul superior – frigider. Frigiderul are un volum brut de 212 litri și e dotat cu 3 rafturi, 4 suporturi pe ușă și un compartiment pentru fructe și legume. Congelatorul vine cu un volum de 88 litri împărțit în 3 compartimente dar nu are nici un suport pe ușă iar sistemul de dezghețare e manual. Capacitatea de congelare poate să ajungă chiar și la 4 kg/24h. Ca și oricare alt model și acesta are: sistem de iluminare inferioar, mâner incorporat și uși reversibile (din fabrică, se deschid spre dreapta). Autonomia sa fără curent e de circa 13 ore, care poate fi de folos atunci când rămâneți fără curent. La capitolul funcții stă destul de bine datorită filtrului antibacterian. Chiar dacă nu are prea multe funcții, acea funcție e foarte importantă. În mare, Indesit BIAA13FS mi se pare un model reușit iar raportul eficiență/preț e mai mult decât bun.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: congelatorul are o capacitate de congelare mare, silențios – 44 dB, filtru antibacterian, design argintiu și consum decent de curent.

Minusuri: putea avea un preț mai apropiat de cel al modelului pe alb.

Concluzie

Chiar dacă congelatorul nu e unul foarte voluminos, frigiderul e foarte generos. Chiar dacă prețul combinei cu No Frost e mai mare decât al unei combine obișnuite, diferența e justificată de performanțele sale și deci nu veți da greș cu o combină Indesit BIAA13FS. În funcție de buget și preferințe, puteți opta fie pentru acesta fie pentru cea pe alb.

Lasă un comentariu