Indesit BIAA13F, combina frigorifică

Am ocazia să vă prezint un electrocasnic de tip combină frigorifică cu sistem No Forst. E vorba despre combina frigorifică Indesit BIAA13F care e un model destul de nou care înglobează multe funcţii utile care vă vor uşura foarte mult viaţa. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » şi pentru aceşti bani primeşti un electrocasnic capabil şi care nu consumă mult curent şi dovadă e clasa de eficienţă energetică A+ din care face parte.

Poze

BIAA13F arată decent şi din imaginea a doua se poate vedea că e bine compartimentat deoarece frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Frigiderul e mai mare şi e poziţionat în partea superioară pe când congelatorul e 3/4 din cât e partea de frigider (deci mai mic) şi e poziţionat în partea inferioară.

Exteriorul
Deschis

Specificaţii tehnice

Indesit BIAA13F e un aparat de tip combină frigorifică cu răcire No Frost. Volumul total e de 300 litri împărţit în 212 litri ai frigiderului şi restul e al congelatorului. Despre numerele date anterior legate de volum trebuie să ştiţi că sunt ale un volume brute.
Nu e dotat cu dispecer de apă ori gheaţă, iar frigiderul are compartiment pentru legume sau fructe ca orice alt aparat frigorific. Congelatorul e unul bun deoarece are o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e dotat cu filtru contra bacteriilor, zgomotul produs e unul mic fiind de 44 decibeli. Alte lucruri pozitive ar fi preţul nu prea mare şi garanţia mare de până la 4 ani care îi conferă şi o fiabilitate crescută.
Contra: autonomia fără curent e de doar 13 ore şi nu ştiu exact de ce e pe jumătate ca la alte modele, însă s-ar putea să aibă o influenţă asupra acestui lucru consumul mic de curent.

Concluzie

Dacă vrei o combină bună atunci BIAA 13 F ar fi o variantă la un preţ bun de la un brand cunoscut în domeniul electro, dar şi apreciat pentru produsele pe care le face. Ce am uitat să specific e că are iluminare interioară ca orice frigider/aparat frigorific, dar poate că unii credeau că nu are aşa ceva din moment ce nu am scris. No Frost-ul nu e doar pentru dezgheţare automată, ci are un rol de a răcii fără a produce gheaţă şi în acest fel alimentele rămân mai mult timp proaspete.

Te-ar mai putea interesa