≡ Meniu

Indesit BIAA13F, combina frigorifică

Am ocazia să vă prezint un electrocasnic de tip combină frigorifică cu sistem No Forst. E vorba despre combina frigorifică Indesit BIAA13F care e un model destul de nou care înglobează multe funcţii utile care vă vor uşura foarte mult viaţa. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi şi pentru aceşti bani primeşti un electrocasnic capabil şi care nu consumă mult curent şi dovadă e clasa de eficienţă energetică A+ din care face parte.

Poze

BIAA13F arată decent şi din imaginea a doua se poate vedea că e bine compartimentat deoarece frigiderul are 3 rafturi, iar congelatorul are 3 compartimente. Frigiderul e mai mare şi e poziţionat în partea superioară pe când congelatorul e 3/4 din cât e partea de frigider (deci mai mic) şi e poziţionat în partea inferioară.

Exteriorul

Deschis

Specificaţii tehnice

Indesit BIAA13F e un aparat de tip combină frigorifică cu răcire No Frost. Volumul total e de 300 litri împărţit în 212 litri ai frigiderului şi restul e al congelatorului. Despre numerele date anterior legate de volum trebuie să ştiţi că sunt ale un volume brute.
Nu e dotat cu dispecer de apă ori gheaţă, iar frigiderul are compartiment pentru legume sau fructe ca orice alt aparat frigorific. Congelatorul e unul bun deoarece are o capacitate de congelare de 4 kilograme la 24 ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine, e dotat cu filtru contra bacteriilor, zgomotul produs e unul mic fiind de 44 decibeli. Alte lucruri pozitive ar fi preţul nu prea mare şi garanţia mare de până la 4 ani care îi conferă şi o fiabilitate crescută.
Contra: autonomia fără curent e de doar 13 ore şi nu ştiu exact de ce e pe jumătate ca la alte modele, însă s-ar putea să aibă o influenţă asupra acestui lucru consumul mic de curent.

Concluzie

Dacă vrei o combină bună atunci BIAA 13 F ar fi o variantă la un preţ bun de la un brand cunoscut în domeniul electro, dar şi apreciat pentru produsele pe care le face. Ce am uitat să specific e că are iluminare interioară ca orice frigider/aparat frigorific, dar poate că unii credeau că nu are aşa ceva din moment ce nu am scris. No Frost-ul nu e doar pentru dezgheţare automată, ci are un rol de a răcii fără a produce gheaţă şi în acest fel alimentele rămân mai mult timp proaspete.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu