Indesit BIAA13

Combina frigorifică Indesit BIAA13 e un aparat frigorific accesibil și deci s-ar putea să vă intereseze. În mare, are un volum de 303 l, clasa A+, o înălțime de 187 cm și e pe alb. Deci putem trage o mică concluzie și anume că are un raport eficiență/preț foarte bun. Nu veți găsi prea multe combine în acest preț, mai degrabă veți găsi un frigider. Însă, o combină oferă un volum mai mare în special când vine vorba de congelatorul său iar spațiul ocupat e același. Deci are aceeași lățime și adâncime ca a unui frigider, doar înălțimea sa diferă. Când alegeți un astfel de aparat, e foarte important ca eficiență energetică să fie A+ deoarece vă scutește de niște bani. Seamănă destul de mult cu predecesorii săi, chiar și la partea de caracteristici tehnice. BIAA13 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Așa arată

Specificații tehnice

Volumul său net e de 303 litri iar frigiderul are 213 litri (restul merge la congelator). Consumul energetic anual e decent având în vedere clasa A+ pentru energia consumată. Chiar dacă nu are No Frost, curățarea congelatorului se face destul de ușor iar la un astfel de preț nu ne putem aștepta la un sistem de răcire așa de avansat. Frigiderul are trei rafturi din sticlă, dezghețare automată și compartiment pentru fructe și legume. Pe de altă parte, congelatorul are o capacitate de congelare decentă, trei compartiment iar dezghețarea sa se face manual. Având în vedere că are mânere incorporate, ușile sunt reversibile și e o dotare care poate fi de folos pentru cei care vor pune combina într-un colț. Pe partea de funcții și opțiuni Indesit BIAA13 are doar Hygiene Control, funcție care e și ea importantă. Nivelul de zgomot nu depășește 41 dB și deci e o combină silențioasă.

Design-ul său e foarte simplu motiv pentru care va da și un plus de eleganță bucătăriei în special dacă ați optat pentru mai multe electrocasnice pe alb. Ar fi fost ideal dacă acest model venea și pe culori ca negru sau argintiu.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: are un design simplu motiv pentru care curățarea sa e destul de ușoară, mânerele sunt integrate, are un preț atractiv, e destul de silențioasă, are un volum generos, clasa A+ și congelator încăpător.

Minusuri: nimic.

Concluzie

Acest aparat frigorific numit Indesit BIAA13 e o recomandarea bună și poate înlocui fără probleme orice frigider sau combină mai veche datorită eficienței sale și volumului mare.

Te-ar mai putea interesa