Indesit BIAA 14P DR, combină frigorifică albă

Indesit BIAA 14P DR e o combină frigorifică destul de reușită și care merită încercată. Arată bine atât la interior cât și la exterior, iar dacă nu aveți un brand favorit atunci, puteți alege cu încredere Indesit. Poate fi folosită cu ușurință și nu are prea multe dotări în acest preț. Dacă vreți No Frost, ei bine, trebuie să scoateți ceva mai mulți bani din buzunar ori alegeți o combină mai mică (dacă nu vreți să cheltuiți mai mulți bani). Dacă vi se pare prea mic acel congelator din partea inferioară, o ladă frigorifică e suficient de bună sau un congelator clasic. La frigidere, congelatorul e poziționat sus dar nu e la fel de mare.

Mi se pare destul de corect prețul iar pentru cei care nu și-o permit, pot opta pentru un frigider ori ratele fixe. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Aparatul
Aparatul

E un aparat cu volum net de 330 litri, eficiență A+, congelator generos și design plăcut. Capacitatea sa e destul de mare și bine împărțită în același timp. Eficiența A+ evidențiază consumul redus, care e unde la 0.77 kWh în 24 de ore. La interior am observat un congelator destul de mare, rafturi destule, compartimente și suporturi.

Îmi plac frigiderele cu rafturi din sticlă deoarece interiorul e mai clar și bine iluminat. Deasemenea, are compartiment special pentru legume/fructe și sistem de dezghețare automat.

Congelatorul e de 90 litri și are 3 compartimente bine realizate. Pe partea de design are: mânere incorporate, deschidere spre dreapta, finisaj pe alb și uși reversibile. Ca și o caracteristică specială are sistem antibacterian care nu prezent la orice aparat și e nevoie de el.

Plusuri: consum mic, autonomie mare fără curent, protecție antibacteriană, silențioasă, ușor de folosit și bine iluminată la interior.
Minusuri: nu prea are.

Indesit BIAA 14P DR nu diferă cu mult față de alte combine doar că nu toate au același volum și eficiență energetică. Poate că nu e cea mai reușită combină dar cu siguranță merită o astfel de investiție. Dacă nu vă place culoarea, atunci vă recomand una pe inox și cam acestea sunt cele mai frecvent utilizate culori.

Lasă un comentariu