Indesit BIAA 13P, combină frigo clasa A+

Dacă te interesează o combină ieftină cu dotări esențiale și un volum de 303 litri (vorbesc despre unul net) atunci ar trebui să-ți îndrepți atenția înspre modelul Indesit BIAA 13P. Dacă aveți o oarecare reticență în a cumpăra acest model deoarece nu știți mai nimic despre brand atunci trebuie știut că Indesit e un brand european, mai exact italian și e numărul 2 la nivel de Europa.

Dacă e să mă uit la costul de achiziție atunci văd că are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat cu un consum de curent deloc mare. Dacă o că te uiți cu atenție la poza care am pus-o alături atunci vei vedea că aparatul e foarte bine compartimentat deoarece are 3 rafturi în frigider și tot atâtea compartimente în congelator.

Interiorul frigiderului
Interiorul frigiderului

Pe partea de specificații se laudă cu consumul foarte mic de curent (dovedit de clasa A+ de eficiență energetică), volumul net de 303 litri și că are o greutate deloc mare de 70 kilograme. Chiar dacă nu are No Frost, frigiderul are un sistem de dezghețare automat ceea ce presupune că aveți mai puțin stres.
Având o înălțime de 187 centimetri poate fi poziționat cu ușurință oriunde doriți.

Plusurile modelului acesta sunt menționate tocmai sus, iar dacă te interesează alte lucruri bune atunci ar trebuie spus că are o autonomie de funcționare fără curent de 19 ore, nivel de zgomot de 41 decibeli și sistem antibacterian.
Lucruri negative ori lipsă ar sistemul No Frost și cel Multiflow. Nu sunt două sisteme esențiale, dar ar fi crescut prețul aparatului dacă ar fi fost prezente… deci bine că nu sunt. 😀

De final trebuie spus despre combina frigo a acestui brand că e una foarte bună prin prisma prețului și funcționalității.
Dacă nu te-ai decis ce să alegi între o combină și un frigider atunci eu ți-aș recomanda o combină tocmai datorită faptului că îmbină perfect un frigider și o combină. Acuma eu nu știu cât de mult mâncați ori care sunt nevoile dvs zilnice… în materie de alimente.

Te-ar mai putea interesa