Indesit BIAA 13P X DR, combină frigo

Indesit BIAA 13P X DR e un model foarte bun de combină frigorifică deoarece are o înălțime de 187 centimetri și un volum de 303 litri. Designul e și el unul special deoarece e inox, iar culoarea e tot inox.
Se adresează celora cu un buget modest, dar care vor să țină la rece diferite alimente. Nu are No Frost, însă dezghețarea e un proces automat care nu implică prea multă intervenție din partea dvs. Combinele frigorifice sunt îmbinarea perfectă dintre frigider și congelator, acesta fiind motivul principal pentru care lumea alege o combină. 😉

Costul de achiziție nu e deloc mare deoarece are un preț bun Vezi prețul special de azi ». Iar, pe acești bani primim un aparat foarte bun care are o capacitate netă de 303 litri și o înălțime de 187 centimetri.
Aspectul absolut splendid al acestui aparat poate fi văzut din imaginea de alături. Poți vedea că arată precum un aparat premium, chiar dacă nu e.

Combina
Combina

Pe partea de specificații acest model se laudă cu capacitatea menționată de două ori mai sus și cu faptul că e bine compartimentat. Frigiderul are 3 rafturi din sticlă, iar congelatorul are tot atâtea compartimente.
Chiar dacă nu are No Frost, acest aparat stă foarte bine pe partea de răcire, iar faptul că dezghețarea e una automată e un lucru bun.

Atuurile acestui model ar fi autonomia fără curent (e una mare de 19 ore), că nu face prea mult zgomot (nivelul de zgomot e de 41 decibeli), ușurința în montare (datorită greutății de 70 kilograme) și volumul decent.
Lipsa No Frost nu e o problemă prea mare, dar totuși e un minus același lucru fiind valabil și pentru Multiflow… mai exact lipsa Multiflow (o facilitate de distribuire a aerului rece pe mai multe căi).

De final pot spune că modelul acesta nu e doar unul foarte bun, ci și foarte ieftin. Deci, e numai bun pentru utilizatorul de rând sau mai bine spus pentru românul de rând care are niște nevoi pe cât se poate de normale.

Te-ar mai putea interesa