Indesit BIAA 13 P F, combină No Frost

Indesit BIAA 13 P F este o combină frigorifică cu un volum de 300 litri (net e 283), iar înălțimea sa e de 187 centimetri (nu prea mare așa încât să nu încurce atunci când vreți să o cumpărați pentru o cameră mică și joasă). Dar, nu aceste lucruri sunt cele mai importante, ci faptul că vine cu No Frost… acest lucru presupunând că nu se produce gheață. În anii trecuți doar aparatele frigorifice scumpe aveau această caracteristică, dar văd că acum și modele mai ieftine precum acesta au așa ceva.

Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat de top de la un brand foarte cunoscut (e unul italian care comercializează produse și sub brandul Hotpoint). Mai mult, sistemul No Frost e unul complet, adică la frigider și congelator.
Pentru a vă face o oarecare opinie despre cum arată modelul acesta la exterior am pus alături o poză cu aparatul.

Aparatul
Aparatul

Pe partea de specificații acest model se laudă cu clasa A+ de eficiență energetică, un volum mare, nivel de zgomot nu prea mare și o compartimentare bine gândită.
Vine cu funcție Eco care o să ajute la o mai bună economisire de energie, iar acest lucru se va vedea la sfârșit de lună.
Dacă se întrerupe curentul pentru o perioadă îndelungată atunci o să vezi că alimentele nu se vor altera deoarece autonomia de funcționare o să fie undeva la 13 ore.

Plusurile la acest model sunt tocmai lucrurile cu care se laudă mai sus, iar pe lângă acestea aș mai menționa costul de achiziție mic, că are un cablu de alimentare destul de lung și volumul decent.
Ca minus aș menționa doar lipsa Multiflow, adică a sistemului de distribuire a aerului rece pe mai multe căi.

De final pot spune despre acest model că e unul de top cu o autonomie peste medie și cu funcții premium. Chiar dacă are NoFrost să nu crezi că e un model care să fie greu de utilizat deoarece poate fi considerat ca fiind un aparat frigorific clasic.

Te-ar mai putea interesa