Indesit BIAA 13 P F SI, combină pe inox

Indesit BIAA 13 P F SI e un aparat frigorific care merită luat la un așa preț deoarece oferă multe caracteristici tehnice bune și pentru cei care vor mai mult, trebuie să aleagă un side by side. Pot spune că face parte din segmentul mijlociu deci nu nici prea scumpă dar nici prea ieftină. Deasemenea, pot spune că e destul de performantă și că prețul mi se pare destul de justificat. Poate că nu e cea mai bună de pe piață, dar cu siguranță merită încercată dacă nu aveți pretenții foarte mari. La interior arată destul de bine iar pentru cei care vor ceva mai mare, am precizat anterior ce soluții există.

Prețul unui astfel de aparat mi se pare destul de bun iar dacă vi se pare prea scump, atunci ar trebui să optați fie pentru un frigider fie pentru o combină mai mică. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

La interior
La interior

Această combină merită încercată dacă vreți un spațiu intern generos. E vorba de 283 litri care reprezintă capacitatea netă, adică e cea reală. Sistemul de răcire al acestui frigider e cu tehnologie No Frost adică are cea mai avansată tehnologie de la ora actuală. Aceasta reduce gheața din congelator, dar reduce și consumul energetic al aparatului. Clasa energetică A+ e corespunzătoare deoarece e vorba de un consum anual de 282 kWh.

Frigiderul său e unul destul de spațios iar spațiul e bine împărțit. Rafturile sunt realizate din sticlă și așa ar trebuie să fie la toate aparatele. Compartimentele speciale sunt reușite și pentru cei care cumpără des fructe/legume, e bine că sunt destul de generoase. Congelatorul are o capacitate de congelare de 2kg la 24 de ore.

Caracteristicile speciale sunt: sistemul antibacterian și funcția eco.

Plusuri: destul de performantă, rafturi din sticlă, sistem antibacterian, autonomie mare fără curent etc.
Minusuri: nu prea sunt.

Indesit BIAA 13 P F SI e o combină mare și foarte performantă care o puteți lua pentru acasă, iar dacă nu aveți destul loc, există și soluții incorporabile. Acesta e unul dintre brandurile mele favorite, deoarece oferă soluții bune și care nu sunt foarte scumpe. CU alte cuvinte, oferă alegeri excelente.

Te-ar mai putea interesa