Indesit BDE861483XWSEUN, aparat 2 în 1

Indesit BDE861483XWSEUN este o un electrocasnic de tipul 2 în 1 care spală 8kg şi uscă 6. Se adresează unei familii formate din 4-6 persoane care vrea să spele eficient diferite tipuri de ţesături.
Aparatul are eficienţă energetică A cu un consum de 5,44 kWh la spălare+uscare. Consumul anual fiind de 1088 kWh. Dacă doar spălaţi atunci consumul energetic e de 1,04 kWh.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi →, iar pe aceşti bani primim un aparat cu multe lucruri utile integrate. Acest lucru poate fi văzut la prima vedere prin inscripţiile de pe aparat: Push&Go, InverterMotor, Innex, buton start/pause (pe lângă faptul că are buton on/off).

Păreri pro şi contra

Modelul BDE 861483X WS EU N are o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii aşa încât rufele să fie bine stoarse.
Push&Go reprezintă programul de spălare zilnică la 30 grade şi ţine 45 minute. Acesta e potrivit pentru o încărcătură de până în 3kg.
Pentru reîmprospătarea hainelor aveţi la dispoziţie ciclul numit AirFresh care durează 30 minute. Acesta are rol în a elimina mirosurile neplăcute.
Ceva mai avansat decât programul de mai sus e cel Anti-Odour care spală şi reîmprospătează hainele din ţesături sintetice.
Dacă vreţi haine gata de purtat atunci aveţi la dispoziţie Wahs&Dry 45 minute care e pentru o încărcătură de până în un kilogram.
Samsung are Bubble Soak, iar Indesit are şi el o opţiune de îndepărtare pete.
Nu e un aparat gălăgios, la spălare producând 55dB, la centrifugare 81, iar la uscare 61.
Despre Indesit trebuie scris că e un producător european din Italia. Comercializează produse sub marca Indesit, dar şi sub Hotpoint-Ariston.
Per ansamblu acest model Indesit BDE861483XWSEUN e pentru persoanele interesate de un aparat care să nu ocupe mult spaţiu, în sensul că e două aparate în unul.
Fiabilitatea produsului e una bună, garanţia standard fiind una de 2 ani, putând fi mărită la mia mult.