Indesit BDE861483XWSEUN, aparat 2 în 1

Indesit BDE861483XWSEUN este o un electrocasnic de tipul 2 în 1 care spală 8kg şi uscă 6. Se adresează unei familii formate din 4-6 persoane care vrea să spele eficient diferite tipuri de ţesături.
Aparatul are eficienţă energetică A cu un consum de 5,44 kWh la spălare+uscare. Consumul anual fiind de 1088 kWh. Dacă doar spălaţi atunci consumul energetic e de 1,04 kWh.

Acest model vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi », iar pe aceşti bani primim un aparat cu multe lucruri utile integrate. Acest lucru poate fi văzut la prima vedere prin inscripţiile de pe aparat: Push&Go, InverterMotor, Innex, buton start/pause (pe lângă faptul că are buton on/off).

Păreri pro şi contra

Modelul BDE 861483X WS EU N are o viteză de centrifugare de 1400 rotaţii aşa încât rufele să fie bine stoarse.
Push&Go reprezintă programul de spălare zilnică la 30 grade şi ţine 45 minute. Acesta e potrivit pentru o încărcătură de până în 3kg.
Pentru reîmprospătarea hainelor aveţi la dispoziţie ciclul numit AirFresh care durează 30 minute. Acesta are rol în a elimina mirosurile neplăcute.
Ceva mai avansat decât programul de mai sus e cel Anti-Odour care spală şi reîmprospătează hainele din ţesături sintetice.
Dacă vreţi haine gata de purtat atunci aveţi la dispoziţie Wahs&Dry 45 minute care e pentru o încărcătură de până în un kilogram.
Samsung are Bubble Soak, iar Indesit are şi el o opţiune de îndepărtare pete.
Nu e un aparat gălăgios, la spălare producând 55dB, la centrifugare 81, iar la uscare 61.
Despre Indesit trebuie scris că e un producător european din Italia. Comercializează produse sub marca Indesit, dar şi sub Hotpoint-Ariston.
Per ansamblu acest model Indesit BDE861483XWSEUN e pentru persoanele interesate de un aparat care să nu ocupe mult spaţiu, în sensul că e două aparate în unul.
Fiabilitatea produsului e una bună, garanţia standard fiind una de 2 ani, putând fi mărită la mia mult.

Te-ar mai putea interesa