Indesit BAAN13L

Indesit se numără printre producătorii de top când vine vorba de electrocasnice. De curând a scos la vânzare combina frigorifică Indesit BAAN13L care are un volum brut de 334 litri. Clasa energetică e una foarte bună, adică A+, iar înălțimea sa e de sub 2 metri, adică de 187 centimetri, iar acest lucru va face instalarea sa cât mai simplă. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » și e așa de ieftin deoarece nu are No Frost, deși dezghețarea se realizează în mod automat.

Poze

Combina Indesit BAAN sau BAAN 13L e de culoare albă. Arată bine la interior cât și la exterior, iar interiorul e unul bine compartimentat având 3 rafturi la frigider. Rafturile sunt din sticlă, mai exact sticlă securizată și acest lucru e un mare avantaj pe partea de aspect cât și siguranță. Pentru a vedea mai bine la interior există și funcția de iluminare, însă acest lucru e unul standard la toate frigiderele.

Electrocasnicul

Specificaţii tehnice

Modelul BAAN13L e împărțit într-un frigider de 231 litri și un congelator de 90 litri. Congelatorul nu e chiar așa de mare dar are o capacitate de congelare de 3 kilograme la 24 ore ceea ce e destul de mult. Normal că beneficiază de o autonomie de mare care ajută ca alimentele să nu se altereze când curentul se întrerupe pentru mai multe ore.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; are un preț mic; garanția sa pate fi mărită la mai mult de 2 ani, adică la 3 sau 4 ani contra unei sume mici; e un produs sigur deoarece are filtru antibacterian; e cât de cât silențios deoarece zgomotul produs e undeva la 40 decibeli; autonomia de funcționare fără curent e undeva la 20 de ore. Un alt plus ar putea fi considerat faptul că e foarte simplu de utilizat ca oricare alt frigider, iar dimesniunile fiindu-i reduse nu o să aveți probleme cu amplasarea sa unde doriți.
Contra: ar fi putut avea No Frost așa încât decongelarea să fie automată.

Concluzie

Indesit BAAN13L este un model popular, fără discuție, și acest lucru se datorează în principal faptului că are un preț scăzut și multe funcții. Consumul de resurse e unul mic și de aceea la consum de curent are clasa A+ ceea ce arată cât de puțin consumă. Era interesant dacă decongelarea sa se realiza în mod automat, dar nu cred că vă va fi greu să decongelați congelatorul o dată sau de două ori pe an.

Te-ar mai putea interesa