Indesit BAAN 14

Combina frigorifică Indesit BAAN 14 are un volum de 361 l, eficiență clasa A+, Ice3, compartiment pentru congelare-rapidă și un design pe alb. Deci nu vine cu sistem de răcire No Frost care ar fi presupus un congelator cu dezghețare automată. Deci e o combină deosebită cu caracteristici decente. Spun asta pentru că prețul ei e unul foarte atractiv în special că într-un astfel de buget veți găsi mai multe frigidere decât combine frigorifice. Există alternative de la acest producător însă acelea au alte caracteristici și funcții. Modelul BAAN 14 are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Închis
Deschis

Specificații tehnice

Are o capacitate netă maximă de 330 litri din care congelatorul are 90 lirei iar frigiderul are 240 litri. Volumul de 361 litri menționat sus e cel brut însă pe dumneavoastră vă interesează cel net. Consumul său anual poate să ajungă chiar și la 295 kWh care mi se pare ok pentru dimensiunile sale și se datorează clasei A+. Spre deosebire de congelator, dezghețarea frigiderului se face automat. Acesta are 4 rafturi din sticlă securizată, 3 suporturi pe ușă, compartiment legume/fructe și un volum generos. Congelatorul trebuie dezghețat manual, are trei compartimente și o capacitate de congelare de 2 kilograme la 24 de ore. Deci nu e vorba de un congelator foarte performant. Prezintă caracteristici speciale ca: uși reversibile, iluminare interioară, termostat reglabil și protecție antibateriană.

Dimensiunile sale nu vor fi o problemă deoarece lățimea sa e de 60 cm iar adâncime e de 65.5 cm. Alături de acesta veți primiși un suport pentru ouă care se află bineînțeles e situat pe un suport al ușii frigiderului. Nivelul de zgomot e de 40 dB care e destul de ok iar autonomia de funcționare fără curent e de 19 ore care e mult peste medie.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: vine chiar și cu filtru antibacterian, dotare care nu o veți găsi la multe modele în acest buget, consumul său e decent, are un volum mare, Super Freezing Box, autonomie mare fără curent și mânere integrate.

Minusuri: nimic deoarece are un preț competitiv și caracteristicile sale sunt satisfăcătoare.

Concluzie

Combina frigorifică Indesit BAAN 14 e o recomandare dar nu cred că sunt modele mai bune ca și acesta în special are un preț decent. Având în vedere că e la promoție, ar trebui să profitați cât mai e disponibilă și puteți chiar să-i măriți garanția dacă doriți. Dar nu cred că e cazul pentru un model fiabil ca acesta.

Te-ar mai putea interesa