Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Indesit OF 1A 300, ladă frigorifică de 300 litri

Indesit OF 1A 300 e o ladă frigorifică nouă dintr-o serie interesantă și pare a fi cea mai mare, dar și cele de 250 sau 200 litri sunt bune. Fiind mai mare e și mai scump decât celelalte, dar nu e cu mult de aceea și recomand modelul de 300 litri. Poate că nu e cel mai dotat aparat frigorific, totuși mi se pare suficient de performant. Poate oferi un plus de volum de congelare pentru cei care au un frigider mic sau dacă congelatorul combinei e prea mic (nu mai face față). E bine să alegeți aparate de la branduri cunoscute. Puteți alege și un congelator dacă vreți să economisiți spațiu și nu vă interesează neapărat să aveți un aparat mai mare în același buget.

Alternative pot fi variante mai mici sau puteți alege un alt brand dar acesta oferă cam ce e mai bun de pe piață în acest buget. Cu siguranță o ladă mult mai scumpă e mai performantă. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi.

Lada

Lada

Capacitatea de congelare e de 300 litri și bineînțeles mă refer la cea netă. Aceasta evidențiază volumul real al aparatului, deci nu ne interesează volumul brut. Clasa de eficiență energetică a unui aparate foarte importantă în special dacă e vorba de un aparat care trebuie ținut mai tot timpul în priză. Dacă nu aveți ce să puneți în el și preferați să apelați la congelatorul altui aparat, o puteți ține oprită.

Consum energetic anul e undeva la 272 kWh și care e destul de redus. De aceea nici nu recomand lăzile frigorifice vechi. Poate congela cam 14 kg în 24 de ore care e suficient. Pe partea de design are: finisaj pe alb, capac orizontal cu deschidere verticală, control mecanic etc. Dispune de funcția de super-congelare care e standard la mai toate modelele. Nivelul de zgomot e undeva la 44 dB care e destul de redus.

Plusuri: destul de silențioasă, raportul volum/preț e bun, fiabilă și nu ocupă mult spațiu.
Minusuri: nimic.

Indesit OF 1A 300 e un aparat frigorific care poate ocupa mai mult spațiu decât un model mai vechi. Cu siguranță, aveți nevoie de spațiu suplimentar dacă vreți să renunțați la vechiul congelator.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu