Indesit OF 1A 250, ladă frigorifică ieftină

Indesit OF 1A 250 e una dintre trei modele recent lansate și care aparțin aceleași generații. Toate sunt oferite de acest brand și arată la fel. O ladă frigorifică e o alegere bună dacă vreți doar volum și performanță în acel preț. Adică nu vă interesează că ocupă spațiu ori că oferă doar coșuri. Poate că aveți deja un frigider sau o combină frigorifică, dar care au un congelator mic sau care a devenit neîncăpător. Arată destul de bine și cam toate lăzile arată precum aceasta. Multe oferă același panou de control, încuietoare la ușă și capac orizontal.

Dacă vi se pare prea scumpă atunci vă recomand modelele de 200 litri ori congelatoarele compacte. Cam toate lăzile din acest buget au același preț. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Lada
Lada

E vorba de un aparat frigorific cu capacitate generoasă – 250 litri. Clasa de eficiență energetică e A+ și e prezentă la mai toate aparatele noi. Consumul de energie anual e de circa 247 kWh care e mult mai mic decât cel al modelelor mai vechi. La interior are 2 compartimente mari și astfel nu mai e nevoie să sortați alimentele dar și le veți găsi cu ușurință. Poate congela 12 kg de alimente în 24 ore și nu ori aparat ieftin o poate face.

Designul e simplu și elegant, ușa se deschide vertical. Are funcția de super congelare care vă ajută atunci când introduceți o cantitate mare de alimente de o dată, adică nu mai trebuie să vă faceți griji (alimentele nu-și vor pierde din calități). Nivelul de zgomot e redus – 45 dB, și cam așa e mai la toate lăzile sau congelatoarele.

Plusuri: capacitate de congelare bună, consum redus de energie, destul de silențioasă și e fiabilă.
Minusuri: nu sunt.

Indesit OF 1A 250 e o alegere bună pentru cei care care vor un aparat potrivit ca și dimensiuni. Îl recomand și pentru că e la promoție iar banii economisiți îi puteți folosi fie pentru a achiziționa un aparat suplimentar. Recomandn să o puneți într-o cameră ferită de căldură, umiditate și unde nu poate sta în cale.

Te-ar mai putea interesa