i.Comfort 3D pt spate Oregon Scientific WS912, aparat de masaj

A apărut acest aparat de masaj i.Comfort 3D pentru spate Oregon Scientific WS912 şi e destul de ieftin. Aparate de masaj pentru spate sunt de obicei în mall-uri ori supermarketuri, dar de acum oricine persoană poate avea unul deoarece au preţuri accesibile. Despre preţ pot spune că are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Explicarea

Review

Acest aparat este un scaun, deci nu e chiar aşa de tare precum cele văzute în mall-uri, dar e mai ieftin. Masajul este unul 3D şi se adaptează oricărui utilizator în sensul că îşi adaptează puterea pentru ca fiecare utilizator să aibă o experienţă cât mai plăcută sau unică când i se face masaj.

Cum spuneam, mişcarea 3D se adaptează în funcţie de fizionomia fiecărui utilizator. Aparatul de masaj are doua capete de masaj Shiatsu, iar acestea se ajustează în funcţie de conturul spatelui. Aparatul are şi un timer integrat şi poţi să-ţi setezi de fiecare dată ce durată de masaj vrei. De asemenea acest fotoliu de masaj are şi telecomandă.

Păreri pro şi contra

Pro: se adaptează spatelui şi masajul este unul „reuşit”. Alte plusuri ar fi timer-ul ;i faptul c[ este uşor de împachetat.
Contra: pare a fi o chinezărie, iar preţul e cam mare.

Concluzie

Acest aparat de masaj i.Comfort 3D pentru spate Oregon Scientific WS912 este unul care-l poţi achiziţiona pentru beneficia de un masaj relaxant în interiorul casei tale.

Te-ar mai putea interesa