Hyundai 32 HYN 1450B, televizor HD cu tuner dublu

Hyundai 32 HYN 1450B e un televizor de 81 cm cu rezoluție HD și cu tuner digital dublu. Se recomandă celora care vor să facă trecerea de la CRT (televizor cu tub catodic) la televizor LED cu ecran plat.

Modelul acesta de televizor vine la un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care arată bine și vine cu ecran plat.
Designul e unul caracteristic unui televizor ieftin, dar ce e important e faptul că dacă achiziționăm acest TV de pe net o facem cu transport gratuit.


Avantaje

Modelul de față vine cu un ecran de 81 centimetri care are rezoluție 1366×768 pixeli. Filmele HD precum și posturile TV la această calitate se vor vedea excelent. Mai mult, acest model dispune și de tuner digital și de slot CI+.
Brandul Hyundai e unul de top prezent pe piață de foarte mulți ani, iar alegând un aparat de la aceștia facem o alegere bună.
Consumul de curent e unul mic (are clasa A), mult mai mic decât cel al unui TV vechi. Iar, în acest fel o să vă recuperați banii dați pe televizor. De exemplu, în mod standby are un consum de 0,5W.
Dispune de cele mai utile conexiuni printre care aș menționa HDMI (două la număr), RF In (aceasta e intrarea de antenă) și USB. Se poate face update la soft prin intermediul USB, dar eu vă recomand să rămâneți cu softul cu care a venit din fabrică.
Producătorul spune despre playerul de pe USB că e unul bun care poate reda poze și videoclipuri. Printre formatele suportate se numără *.mkv, *.jpeg și *.mp4.

Dezavantaje

32 HYN 1450B nu e smart și ecranul nu are rezoluție Full HD. Dar, poate fi transformat în smart TV prin utilizarea unui player cu Android sau ceva de genul.
Nu era rău dacă avea mai multe HDMI-uri, dar cred că o să vă descurcați și cu două. Unii nici nu vor folosi vreunul deoarece nici nu știu la ce folosește.

Concluzie

Am văzut că scrie că Hyundai 32 HYN 1450B e HDR, iar Hyundai Electronics spune că aparatul lor are culori mai vii prin utilizarea unui algoritm de îmbunătățire a imaginilor. Deci, cred că e HDR software sau ceva de genul.

Te-ar mai putea interesa