Hyundai 24 HYN 3100B, televizor de 61cm cu rezoluție HD

Hyundai 24 HYN 3100B este perfect dacă vreți să faceți trecerea de la televizor cu tub catodic la unul LED cu ecran plat. Modelul acesta vine ca o alternativă mai ieftină la 32 HYN 1450B, singurele diferențe fiind diagonala mai mică și că are doar un port HDMI.

Modelul de față are un preț bun Vezi prețul special de azi », iar pe acești bani primim un aparat care ne afișează o imagine de calitate foarte bună și consumă puțin curent.
Din poza de alături poți vedea cum arată, dar aspectul poate fi diferit de la o generație la alta.


Caracteristici

Televizorul 24 HYN 3100B are un ecran cu o diagonală de 61 centimetri (transformare aproximativă din 24 inci) și rezoluție HD de 1366×768 pixeli.
Pentru a vedea posturi TV la calitate maximă acest TV are tuner HD dublu de tipul DVB T/C. La noi în țară e utilă doar partea DVB-C, adică pentru posturile TV în format digital de la cablu.

Avantaje

Costul de achiziție e unul foarte mic, vine la de la un brand de top și playerul integrat poate reda o mulțime de formate (*.mkv, *.jpeg și altele).
poate fi utilizat și pe post de monitor deoarece are intrare PC (VGA).
Dacă treceți de la un televizor CRT la acest LED o să faceți economii mari de curent mulțumită consumului de 45W (clasa de eficiență energetică e A). Hyundai Electronics spune că aparatul are un consum în mod de veghe de sub 0,5W.
E un model slim așa încât să ocupe cât mai puțin spațiu în cameră.
TV-ul are și un algoritm de îmbunătățirii imaginii așa încât culorile să fie mai vii, iar imaginile mai bune. Dar, acest lucru nu înlocuiește o sursă de semnal de calitate. Deci, dacă transmisia nu e de calitate atunci nici imaginea nu va fi.

Concluzie

Pentru cei interesați de un televizor care să afișeze o imagine ok și să nu consume prea mult curent recomand acest model.
Eu zic că acest model reprezintă un cadou perfect pentru părinți ori pentru persoanele care nu au prea multe tangențe cu tehnologia.

Te-ar mai putea interesa