Husă Samsung Galaxy S4 la preț bun

Cel mai dorit telefon al anului 2013 – Galaxy S4 e aici, însă din nefericire e greu să-i găsești o husă care să i se potrivească. Am căutat și am găsit câteva huse speciale pentru S4, iar oferta constă în faptul că sunt livrate cu transport gratuit în o zi, iar prețul e mic sau similar ca în altă parte.
Astfel de la un preţ bun Vezi prețul special de azi » ai la alegere husa Samsung S-View model EF-CI950BWEGWW sau Samsung Flip Cover (modelul alb EF-FI950BWEGWW și negru EF-FI950BBEGWW).

Aspect

Se poate vedea că această husă se mulează perfect, iar pentru a vedea ceasul există o mică tăietură realizată foarte ingenios. Se poate vedea foarte clar că accesoriul e unul făcut de Samsung… nu doar după preț, ci și după grija cum e făcută.

Modelul alb
Modelul alb

Păreri pro şi contra

Pro: prețul nu e deloc mare având în vedere că telefonul are un preț apropiat de 3000 lei; sunt realizate chiar de brandul care a făcut telefonul, deci sunt realizate în cunoștință de cauză; ajută la protejarea telefonului împotriva zgârieturilor.
Contra: încă nu e disponibil un model S View pe negru.

Concluzie

O husă de telefon te poate ajuta foarte mult să îți protejezi telefonul de apă, soare sau diferite zgârieturi (dacă îl ai într-un buzunar alături de chei). Nu te va ajuta prea mult în cazul în care scapi telefonul pe jos și de aceea trebuie să ai grijă de telefon deoarece un ecran (dacă se sparge) costa undeva la 1000 lei.

Te-ar mai putea interesa