Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Huawei U8510 IDEOS X3

Dacă vrei un smartphone bun și ieftin atunci telefonul mobil Huawei U8510 IDEOS X3 pe negru ar fi o soluție alături de U8500 și U8650. E un telefon inteligent deoarece vine cu Android versiunea 2.3 care e un sistem de operare pentru telefoane foarte extensibil prin care vă puteți personaliza telefonul după cum vreți, atât din punct de vedere vizual cât și funcțional. Ecranul e unul de 3,2 inci cu o rezoluție de 320 pe 480 pixeli ceea ce îl a face destul de bun pentru vizionarea paginilor web și nu se poate spune că e scump deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Alături sunt două imagini pentru a demonstra cât de bine arată, dar recomand să urmăriţi review-ul video pentru a vedea cât de bine se prezintă. Spatele e făcut dintr-un material foarte plăcut la atingere asemânător celui de la telefoanele Xperia ale Sony.

Spatele

Ecranul

Specificaţii tehnice

Huawei U8510 Ideos X3 e un model nou de telefon care vine cu un ecran măricel de 3,2 inch și cu suport pentru 3G. Camera cu care vine e una de 3,1 megapixeli despre care pot spune că e una elementară şi care face poze destul de bune care pot fi admirate pe ecranul celularului ori pe un calculator dacă transmiteţi imaginile prin usb, bluetooth sau prin intermediul cardului.

Păreri pro şi contra

Pro: arată bine; nu costă mult; fiabilitatea e asigurată de garanția de 2 ani și poate pe viitor că va fi disponibilă posibilitatea de a extinde garanția la 4 ani contra cost; vine cu Android ultima versiune; ecranul e destul de clar; suportă carduri microSD de 32 de giga așa încât să-i puteți extinde memoria; are SNS ceea ce înseamnă că e integrat cu reţelele de socializare populare cum ar fi Facebook sau Twitter şi astfel o să puteţi împărtăşi rapid pozele pe Facebook dacă aveţi abonament de Internet pe telefon; Contra: chiar dacă spuneam că arată bine, nu îmi prea place acea dungă cu gri.

Concluzie

Huawei U8510 e un telefon care arată bine şi se comportă la fel deoarece are componente de ultimă generaţie care vor face ca experienţa dumneavoastră din timpul folosirii telefonului să fie cât mai fluentă. Alături am pus un preview pentru a vedea cum arată, adică impecabil, însă dacă nu avea acea bandă gri-inox şi dacă nu avea butoane arăta mult mai bine. E foarte interesant cât de mult a progresat brandul de la telefoane foarte ieftine la telefoane foarte bune din perspectiva calităţii.

{ 1 comentariu … citește-le alături sau adaugă unul }
  • yoa

    Pe care mi-l recomanzi dintre acesta si SAMSUNG S5570 GALAXY MINI?

Lasă un comentariu