Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Huawei U8500

Un gadget portabil ca acest telefon mobil Huawei U8500 Negru numit şi Ideos X2 e recomandarea mea într-un buget de circa 500 de lei. E vorba de un smartphone de 3.2 inci cu o rezoluţie bună, o cameră foto decentă, procesor de 528 MHz şi Android 2.1 (upgradabil la 2.2). Pe piaţă sunt câteva modele similare din punct de vedere al specificaţiilor doar că vin de la alţi producători şi sunt mai scumpe ca şi acesta. Motiv pentru care acesta ar fi alternativa ideală la acele modele, însă dacă doriţi un model mai mare dar şi mai elegant, optaţi pentru un U8650 Sonic. După cum vedeţi în pozele de mai jos sau în acel clip, e vorba de un telefon cu ecran generos şi care nu are tastatură QWERTY fizică ci una virtuală. Prețul bun Vezi prețul special de azi.

Poze

De aproape

Conținutul

Specificații tehnice

Huawei U8500 cântăreşte doar 115 grame şi vine cu ecran TFT de 3.2 inci. Acest ecran suporă o rezoluţie de 320 cu 480 pixeli la 256k culori (deci densitatea pixelilor e destul de bună). Pentru ca navigarea web, jocuri dar şi altele Huawei U8500 vine cu accelerometru, senzor de proximitate şi trackpad optic. Pe partea de multimedia vine cu slot pentru card microSD, un difuzor şi cameră foto de 3.15 megapixel cu filmare. La capitolele porturi şi comunicaţii Huawei U8500 are microUSB 2.0, mufă jack, bluetooth 2.1 cu A2DP, WLAN, 3G, GPRS şi EDGE. Procesorul de pe acesta e unul de 528 MHz care rulează sistemul de operare Android 2.1 Eclair. Memoria RAM a acestuia e de 256 MB, cea ROM e de 512 MB şi s-ar putea să primiţi în pachet un card de memorie de 2/4GB.

Alte caracteristci ale acestui smartphone sunt următoarele: radio FM, browser HTML, GPS cu A-GPS, busolă digitală, aplicaţii Google, player media etc. Acumulatorul 1150 mAh nu e unul foarte mare şi spun asta pentru că autonomia oferită de acesta e de 5 ore de convorbiri şi 300 de ore în stand-by.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: ieftin, arată destul de bine, U8500 se mişcă decent, Wi-Fi de până la 150Mbps, toate accesorile necesare sunt incluse în pachet, bun pentru navigare şi jocuri.

Minusuri: la un aşa preţ nu prea putem ava cine ştie ce pretenţii dar autonomia putea fi mai mare iar camera foto filmează destul de slab.

Concluzie

Acest telefon mobil Huawei U8500 Ideos X2 e un model reuşit ca modelul Sonic dar care vine la un preţ mai mic şi deci atractiv. Poate fi o soluţie pentru cei care nu doresc să achiziţioneze un telefon la abonament.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • merge tata k trabantu in panta.asa de rpd se misca

  • anonim

    Ah,imi vine sa explodez cand aud pentru jocuri,franeaza chiar si cand te suna cineva
    E un telefon bun de nimic mai bine mai pui bani si iti cumperi ceva normal

Lasă un comentariu