Huawei Media Pad S7 301-U 7

Îmi place de Huawei deoarece vine cu gadgeturi foarte bune, iar tableta Huawei Media Pad S7 301-U 7 impresionează prin detaliile sale tehnice cum ar fi un procesor Qualcomm Snapdragon MSM8260 de tip dual core, ecran IPS cu rezoluție HD și comunicații 3G. Dacă erați în căutarea unei tablete cu 3G atunci acest model ar fi unul foarte accesibil și asta deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi ». Foarte interesant e faptul că are o garanție de 2 ani care se poate mări la 4 contra unei sume mici și așa nu o să poată spună nimeni că e o chinezărie deoarece asta (garanția) îi crește fiabilitatea.

Poze

Alături sunt două imagini cu acest gadget pentru a vă face o părere despre cum ar arăta cutia și tableta, iar la final e un video preview ori mai bine spus video review al tabletei în cauză.

Cum arată cutia
Meniul de aplicații

Specificaţii tehnice

Huawei Media Pad S7 301-U are un ecran de 7 inci însă asta nu înseamnă că va sta prost la partea de claritate deoarece are tehnologie IPS care automat îi garantează cele mai bune unghiuri de vizibilitate. Vizionarea clipurilor HD sau Full HD nu va fi o problemă pe ecranul acestui tablet deoarece are o rezoluție HD+ de 1280 pe 800 pixeli.
Procesorul e un Qualcomm cu două nuclee și asta presupune că tableta are suport pentru player-ul Adobe Flash. Memoria de 1 giga e suficientă, iar ca memorie internă are 8GB, dar dacă nu vă ajunge atunci puteți să o măriți cu carduri microSD de maxim 32 giga.

Păreri pro şi contra

Pro achiziționarea gadgetului sunt multe cum ar fi: prețul de sub 2000 de lei; modemul 3G incorporat care vă sigură că veți avea conexiune la Internet și în pădure, dacă aveți semnal; sumedenia de porturi – HDMI, USB sunt două dintre cele mai importante; autonomia de maxim 6 ore; sistemul de operare special optimizat pentru tablete – Android 3.2.
Contra cumpărării ar putea fi doar faptul că are un ecran mediu ca dimensiuni – 7 inch.

Concluzie

Modelul S7 301-U 7 al celor de la Huawei e un Media Pad foarte bun deoarece e dotat cu ultimele fițe când e vorba de tehnologie pe o tabletă. Nici nu are un preț prea mare și cred că de aceea va fi foarte populară printre cei care intenționează să și-o procure. Din câte ați văzut din imagini și clipul de alături, designul e unul specifica brandului de față și nu s-ar putea spune că nu îmi place, dar putea să investească mai mult și în design.

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Huawei Media Pad S7 301-U 7”

  1. Vreau si e sa imi iau acest model deoarece am vazut ca e foarte usoara cantarind 300 grame iar faptul ca are Android 3 e un mare plus. Banuiesc ca se poate instala si Android 4.0 ICS fara vreo problema.
    Avand modem 3G o sa pot naviga cu ea si in zone fara wireless de tip wi-fi si asta e un lucru care nu-l intalnesti la tabletele de 1600-1800 lei.
    Initial am vrut sa iau un transformer 3G dar acest model e mult mai ieftin si pe buzunarul meu si din acest motiv cred ca am sa-l iau pe acesta.

Comentariile sunt închise.