Huawei Media Pad 7 Lite S7-931u

Tableta Huawei Media Pad 7 Lite S7-931u e una dintre ultimele apariții ale acestui producător și spre bucuria multora, e una cu 3G. Deci aveți posibilitatea conectării la internet fără a avea un hotspot în apropiere, însă aveți nevoie de o opțiune de internet deoarece nu e gratuit ca la hotspoturi. Are un ecran de 7 inci, 1GB de memorie RAM, 8GB spațiu și Android 4.0. Observ multe îmbunătățiri față de predecesoarea sa. Chiar dacă nu are Jelly Bean, Ice Cream Sandwich e suficient de rapid și funcțional. O recomand chiar și pentru cei pasionați de jocuri dar să nu aveți pretenții să ruleze jocuri 3D prea complexe. Media Pad 7 Lite are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Despachetată
În mână

Specificații tehnice

Procesorul e unul decent dar eu aș fi preferat un Dual Core. E vorba de un Cortex A8 de 1.2 GHz, e des întâlnit chiar și pe tabletele românești. Ecranul e de tip IPS LCD de 7 inci cu rezoluție decentă dar nu grozavă – 1024 cu 600 pixeli. Multitaskingul e decent având în vedere cei 1GB de memorie RAM iar spațiul intern e de circa 8GB. Sunt caracteristici de memorie tipice tabletelor mai ieftine.

La capitolul multimedia aduce: un difuzor, card reader, cameră de 3.2MP, cameră secundară VGA și suport avansat pentru fișierele media. Pe partea de conectivitate are atât microUSB cât și ieșire audio pentru căști sau boxe. Poate fi un player multimedia portabil datorită greutății reduse (370 grame), a software-ului avansat (Android Ice Cream Sandwich) și a configurației.

Tehnologiile wireless sunt următoarele: bluetooth, 3G și Wi-Fi. BIneînețels pentru 3G aveți nevoie de o cartelă SIM cu internet, iar pentru Wi-Fi un router wireless. Dacă vă întrebați cât poate oferi bateria de 4100 mAh, ei bine, circa 4-5 ore de funcționare.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: preț atractiv pentru o tabletă cu 3G, bluetooth, robustă, posibilitatea introducerii unui card de 32 GB (Nexus 7 nu are slot pentru card), se simte foarte bine în mână și interfață plăcută.

Minusuri: nu are procesor Dual Core și rezoluție mică a ecranului.

Concluzie

Modelul Lite S7-931u de la Huawei e alternativa cu 3G la Nexus 7 sau Galaxy Tab 2 7, deoarece e mai ieftină însă nu promite performanțe mai mari. Dacă nu vă interesează gamingul adică jocurile, ci doar navigatul pe web, aceasta e recomandarea mea pentru cei ce vor o tabletă care poate fi ținută într-o singură mână, să fie ieftină și rapidă. Jos am pus un review al său în care se vede cât de bine arată:

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „Huawei Media Pad 7 Lite S7-931u”

  1. Ma bucur ca aceste tablete sunt aduse si in Romania deoarece sunt foarte bune. Fratele meu are un model similar care a aparut anul trecut, iar eu ma gandesc sa-mi iau acest model si revin cu pareri.

  2. Tableta Huawei media pad 7 lite e compatibila cu optiunea webnwalk de 2,99 euro pe cartela cosmote?

Comentariile sunt închise.