Huawei MateBook D15 2020, ultraportabil elegant și competitiv

Laptopul din imaginea de jos este Huawei MateBook D15 versiunea 2020 care oferă un hardware interesant – Ryzen 5 3500U, 8GB și SSD de 256GB. E o configurație office bună pentru că acel Ryzen e echivalentul unui Core i5 care are tot 4 nuclee. Generațiile noi de procesoare oferă un număr bun de nuclee, însă multe aplicații se folosesc de una sau două nuclee. Oricum, procesoarele sunt concepute să lucreze și eficient și să nu consume resurse inutile, astfel că vă puteți bucura și de o autonomie bună. Laptopul lansat anul trecut avea Intel la interior și nu avea atât de multe dotări.

Sistemul de operare al acestui laptop e Windows 10 Home care e și cel popular, iar voi trebuie să vă instalați doar aplicațiile necesare pentru a putea lucra imediat pe el. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Placa video de la AMD e una integrată și se descurcă bine când e vorba de conținut video dar și jocuri. Oricum, nu e un laptop de gaming și nici nu l-aș folosi în acest sens, desktopul fiind cea mai bună alegere pentru avă juca.

Păreri pro și contra

Camera web se află la nivelul tastaturii și poate fi activată printr-o simplă apăsare, pot spune că e o implementare foarte interesantă. Construcția sa are o greutate foarte redusă și se datorează materialelor folosite. Procesoarele AMD nu mai sunt o alternativă mai accesibilă, ci sunt o primă opțiune datorită performanțelor oferite. Conform producătorului, laptopul de sus are suport pentru un hard disc, dar voi puteți alege tot un SSD dar de tip SATA. Butonul de pornire al laptopului are un cititor de amprente integrat astfel că designul e și mai simplu, iar butonul are dublă funcționalitate. SUnt multe motive pentru a-l alege și poate fi o alternativă la un Apple Macbook sau chiar un ultrabook de la un alt brand.

Huawei MateBook D15 2020 e disponibil la un preț bun și orice promoție are o anumită perioadă de valabilitate, așa că nu trebuie să stați mult pe gânduri. Mă refer la cea cu acele cadouri incluse și concurența nu oferă așa ceva.

Te-ar mai putea interesa