Huawei MateBook D14, laptop modern la un preț foarte bun

Laptopul din imaginea de jos Huawei MateBook D14 e varianta 2022 care are componente ceva mai noi și un design modern. E evident că discutăm de un ultraportabil iar greutatea sa e de numai 1.38 kg. Inițial ai impresia că e vorba de un laptop mai mic – de 12 până la 13 inci, doar că marginile ecranului au scăzut ca și în cazul smartphone-urilor. Pot spune că reprezintă o alternativă bună la un MacBook Air și configurația sa e una modestă cu AMD Ryzen 5.

Din imaginea de prezentare se vede că laptopul are un finisaj pe două culori, iar sistemul de operare preinstalat e Windows 11. Vine la un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Huawei MateBook D14 2020

Ecranul de 14 inci are o imagine clară datorită specificațiilor excelente, iar pentru multitasking s e poate conecta încă un monitor sau televizor performant. Configurațiile cu Intel sunt la modă datorită tehnologiei pe 10 nm, dar să nu uităm nici de placa video UHD Graphics. Laptopul se mișcă excelent cu 8GB RAM și un SSD în loc de hard disc.

Păreri pro și contra

Are dotări speciale care vor fi foarte utile: cititor de amprente, sistem audio cu două difuzoare de 4W, WiFi Dual Band, cameră web incorporată și altele. Deci puteți debloca ușor laptopul fără a mai folosi o parolă și e mult mai sigur așa. Camera Web e integrată în zona tastaturii și apare printr-o simplă apăsare, iar dacă nu o mai folosiți, o apăsați la loc. Configurația cu Intel este o alegere bună pentru că placa video integrată se descurcă bine chiar și în cazul unor aplicații mai speciale sau poate vreți să redați conținut 3D. Deci UHD Graphics este suficient de performantă pentru taskuri simple și nu se ridică la nivelul uneia dedicate.

Huawei MateBook D14 nu poate fi upgradat dar nici nu e necesar pentru că hardware-ul său e unul satisfăcător. Avem un SSD de ultimă generați și mă refer la cel de tip M.2, adică e un format compact și care se montează ușor. Poate fi înlocuit dacă peste câțiva ani vreți unul mai mare dar sunt și soluții de stocare externe.

Te-ar mai putea interesa