Huawei G7010

Dacă vă plac gadgeturile cu ecrane tactile dar nu aveţi prea mulţi bani atunci acest telefon mobil Huawei G7010 Touchscreen Black/White v-ar putea fi de folos. Spun asta deoarece costă foarte puţin şi deci nu necesar să încheiaţi un abonament special. E vorba de un mobil cu ecran de 2.8 inci, mufă pentru căşti 3.5 mm, GPRS, cameră de 1.3 MP, browser web Opera Mini şi conectivitate microUSB 2.0. Deci dacă nu vă place acest model atunci ar trebui să optaţi pentru un Huawei G7300. La prima vedere pare a fi un smartphone, dar din păcate nu e unul datorită lipsei unui sistem de operare avansat dar şi din cauza specificaţiilor destul de sărace. Acesta e disponibil în două culori doar că pe negru arată cel mai bine. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Aşa arată
Spatele

Specificaţii tehnice

Ecranul TFT de 2.8 inci are o rezoluţie destul de bună – 240 cu 320 de pixeli – care presupune o densitate decentă a pixelilor. Deci are o rezoluţie decentă pentru un aşa preţ însă alternativa de mai sus are o rezoluţie şi mai bună. Huawei G7010 Touchscreen cântăreşte doar 100 grame pentru ce dotări are şi aici mă refer la mufa jack pentru căşti, suport pentru card microSD de maxim 4 GB, GPRS, bluetooth 2.1 cu A2DP, cameră foto de 3.15 megapixeli cu posibilitate de filmare şi conectivitate USB pentru transferul diverselor fişiere. Deci nu vă puteţi conecta la internet cu cine ştie ce viteză sau să realizaţi fotografii excelente. Dar pentru muzică, ceva jocuri şi convorbiri e destul de ok.

Alte caracteristici ale acestui G7010 sunt: player media, Java, radio FM, program de navigare Opera Mini, platforme de socializare Facebook şi Twitter etc. Acumulatorul de tip Li-Ion de 1100 mAh oferă o autonomie de 4 ore şi ceva de convorbiri şi circa 800 de ore în stand-by.

Păreri pro şi contra achiziţiei

Plusuri: Huawei G7010 se mişcă destul de rapid având în vedere că are sistem de operare propriu şi nu unul Android, autonomie bună, bun pentru cei care se rezumă doar la convorbiri, mesaje şi muzică.

Minusuri: camera foto destul de slabă.

Concluzie

La un aşa preţ nu prea sunt alternative cu ecran tactil aşa de mare şi deci telefonul mobil Huawei G7010 Touchscreen e o soluţie pentru cei care au un buget mic sau nu doresc să cumpere un telefon prea scump. Jos am pus prezentarea oficială a acestui gadget:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „Huawei G7010”

Comentariile sunt închise.