Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

Huawei G7005

Telefonul mobil Huawei G7005 vine pe trei culori (albastru, gri şi roşu) şi este un telefon ieftin pentru cei care vor să-şi facă treaba (să vorbească sau să asculte muzică – e un music phone). Pe unele site-uri de cumpărături nu e considerat un smartphone, dar eu aş zice că este undeva între graniţa dintre telefon inteligent şi telefon normal, ca modelul Huawei G7300. Are ecran senzitiv de 2,4 inci, iar rezoluţia acestuia e foarte bună fiind de 240 pe 320 pixeli. De asemenea culorile pozelor afişate pe acest mic ecran sunt foarte vii deoarece redă 262 mii de culori.

Foarte bine e că suportă carduri microSD, dar maximul admis e de 4 giga. Vor încăpea multe poze pe card, iar pozele care sunt salvate pe memoria internă pot fi transferate pe un laptop prin intermediul unui cablu de date pe usb (are micro USB) sau prin bluetooth. Preţul diferă în funcţie de culoare şi de stocurile magazinelor. E un preţ excelent pentru un telefon cu ecran senzitiv care are suport şi pentur carduri. Prețul bun Vezi prețul special de azi

Poze

Probabil că din imagini reiese că are Android ca OS, dar nu e aşa ci are un OS de la producător.

Modelul gri

Specificaţii tehnice

Huawei G7005 nu e tocmai un telefon “deştept”, ci unul ieftin la care să vorbeşti şi eventual să faci poze. Nu are nici Android sau WP7, dar asta îl face simplu de manevrat deoarece nu are meniuri stufoase.

Fiind un telefon cu un preţ de circa 200 lei nu are suport 3G, dar oferă posibilitatea de a i se ataşa un card de 4 giga model microSD.

Camera e de doar 1,3 megapixeli, dar scopul realizării acestui telefon e pentru a  putea vorbi la el… cum e scopul/destinaţia oricărui telefon mobil.

Păreri pro şi contra

Pro: bateria ţine mult (e Litiu-Polymer), e simplu (şi uşor de folosit), iar preţul e foarte mic.
Contra: o cameră de 2 megapixeli era mai bună. (Sunt şi alte câteva minusuri cum ar fi lipsa 3G-ului, conexiunii wi-fi sau a unui sistem de operare inteligent, dar dacă erau compensate aceste minusuri atunci telefonul costa peste 500 lei.)

Concluzie

Huawei G7005 este un telefon apărut de curând şi impresionează prin costul mic de achiziţie şi prin uşurinţa în utilizare. E foarte asemănător cu modelul G7010 şi asta s-a putut vedea din poza de mai sus.

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu