Huawei G6608 QWERTY WIFI

Un nou celular Dual Sim ieftin e acest telefon mobil Huawei G6608 QWERTY WIFI Blue care are wireless şi e destul de ieftin. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi ar fi recomandat de suportul pentru două cartele, conectivitatea Wi-Fi, suportul pentru reţele sociale, playerul multimedia, radioul FM, tastatura completă cu toate literele. Un astfel de telefon le-ar fi de folos acelor persoane care au mai multe cartele (două) şi vor doar un telefon mobil.

Poze

Aşa arată cutia
Acesta e modelul alb

Specificaţii tehnice

Huawei G6608 e un telefon cu tastatură Qwerty (completă) care suportă reţeaua 2G (cea tradiţională), are suport Single Sim şi are o greutate de sub 100 grame, mai exact de 93 de grame. Sistemul de operare este unul făcut de Huawei, iar pe partea de memorie acest telefon G6608 stă destul de bine deoarece se poate ataşa un card de memorie (micro SD) de până la 16 giga. Ecranul e unul de 2,4 inci şi are o rezoluţe de 320 pe 240 pixeli, iar numărul de culori redate e de până la 262 mii. Stă bine pe partea de conectivitate deoarece are bluetooth, Wi-Fi, USB şi port jack pentru căşti. Camera foto nu e prea performantă deoarece are doar 2 megapixeli, dar decât nimic… Bateria lui Huawei G6608 ţine destul de mult deoarece are o capacitate de 1000 mAh.
Ca nişte caracteristici speciale ar trebui menţionate suportul radio FM, playerul multimedia şi suportul Facebook şi Twitter.

Păreri pro şi contra

Pro: are multe taste, e perfect pentru chat sau IM, suportă reţele sociale ca Facebook şi Twitter, arată bine şi e ieftin. Un alt plus ar fi şi suportul Wi-Fi.
Contra: nu are suport 3G, sistemul de operare nu e unul popular, nu poate reda 16 milioane de culori, rezoluţia ecranului nu e chiar aşa de mare, camera e cam slăbuţă, iar ecranul e cam mic.

Preţuri (cel mai mic preţ)

Cel mai bun preţ e undeva la 279 lei şi nu cred că o să găsiţi undeva mai ieftin sau vreun telefon cu suport pentru două cartele la un preţ mai accesibil.

Alternative

Samsung C3222 ar fi ceva similar ca preţ, detalii tehnice şi funcţionalitate. Are suport pentru mai multe SIM-uri, tastatură cu toate literele şi suport pentru reţele sociale populare.

Concluzie

Huawei G6608 QWERTY WIFI Blue e pentru persoanele care vor un telefon ieftin cu dotări de ultimă generaţie cum ar fi wireless şi suportul pentru reţelele sociale populare la noi (Facebook) şi pe meleaguri străine (Twitter).

Te-ar mai putea interesa

5 comentarii la „Huawei G6608 QWERTY WIFI”

  1. Eu am scris articolul când telefonul nu era pe piață. Se pare că variantele comercializate în România nu au Dual Sim.

Comentariile sunt închise.