Huawei G6600 QWERTY

Huawei e cunoscut în România pentru telefoanele de la cablu, dar telefonul mobil Huawei G6600 QWERTY brown de față e unul premium față de acelea deoarece arată mult mai bine, are mai multe funcționalități și nu trebuie să-l iei la abonament așa încât să fi legat de vreo companie de telefonie mobilă. Acest celular e deosebit de popular printre acele persoane care scriu multe mesaje SMS sau MMS deoarece având o tastatură completă – qwerty – e foarte facil să faci acest lucru.

Prețul telefonului e destul de mic în opinia mea își merită din plin prețul deoarece arată bine și vine cu dotări de ultimă generație. Printre aceste dotări se numără posibilitatea de atașa un card micro SD și rezoluția mare a ecranului. Prețul bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Butoanele din lateral

Specificaţii tehnice

Huawei G6600 QWERTY nu e un smartphone ca Huawei U8650 Sonic deoarece nu are suport pentru Android, dar din prisma unui SMS addict e de nota 10.

Greutatea celularului e undeva la 102 grame, iar suportul îl are doar pentru rețele convenționale de tip 2G. Astfel dacă vreți să purtați o convorbire video nu o să puteți face acest lucru.

Memoria internă nu e mare însă se poate expanda cu un card de până la 16 giga și foarte bine e că suportă carduri microSD care sunt foarte ieftine.

Are o cameră care scoate poze la calitate destul de bună având în vedere că are doar 2 megapixeli. pozele nu o să se vadă prea bine pe ecranul de 2,4 inci și de aceea puteți să le trimiteți pe calculator prin bluetooth sau cablul USB.

Păreri pro şi contra

Pro achiziția telefonului ar fi faptul că are radio și player multimedia integrat. Prezența unei tastaturi complete e un accesoriu, dacă pot să-i spun așa ceva, absolut necesar în aceste vremuri ale mesageriei instante și a rețelelor de socializare. Prețul de sub 300 lei e unul foarte bun și face din telefon unul foarte accesibil din punct de vedere financiar.
Contra ar fi doar că era interesant dacă venea în mai multe culori și nu doar maro.

Concluzie

Huawei G6600 este un mobil care-și merită banii și o să vedeți că arată foarte bine din clipul de alături care un review foarte bun. O să vedeți că producătorul s-a distanțat foarte mult cu acest model de telefoanele care erau primite pe gratis de la acea companie de cablu.

Te-ar mai putea interesa