HTC Windows Phone 8X

HTC Windows Phone 8X e un nou telefon de la HTC și față de alte modele acesta are cel mai nou sistem de operare mobil de la MS – Windows Phone 8. Vine pe culorile albastru, negru, roșu și galben. (În România e prezent doar pe negru și albastru.) Ar fi fost interesantă culoarea orange, dar văd că nu s-au decis să scoată un astfel de celular pe portocaliu. Vine la un preţ bun Vezi prețul special de azi » care nu e deloc mare petnru o noutate absolută, iar principalele sale caracteristici ar fi ecranul mare de 4,3 inci cu rezoluție HD, procesorul dual core Qualcomm S4, camera de 8MP care poate filma Full HD și suportul pentru NFC.

Poze

Analizând aspectul telefonului pot spune că seamănă foarte mult cu modelele celor de la Nokia. Arată excelent acest model pe albastru și se remarcă de la prima vedere că are un ecran mare de 4,3 inci. Din păcate, acest telefon își lasă o oarecare amprentă asupra greutății telefonului deoarece telefonul are o greutate de 130 grame.

HTC Windows Phone 8X
Din față
HTC Windows Phone 8X 2
Din spate

Specificaţii tehnice

Telefonul HTC 8X e un telefon foarte bun deoarece stă excelent pe partea de hardware cât și software. Stă bine pe partea de soft datorită sistemului Win Phone versiunea 8, iar la hardware stă la fel de bine deoarece are acel procesor dual core făcut de Qualcomm (e o firmă foarte apreciată), ecranul cu Gorilla Glass de tip HD și altele. Aceste caracteristici vă ajută să filmați ce doriți la calitate maximă și să vă bucurați de navigatul pe Internet având o experiență similară celei de pe PC.

Păreri pro şi contra

Pro: prețul e unul foarte bun având în vedere că incorporează multe branduri printre care Windows, Beats Audio etc; filmarea la calitate 1080p e posibilă mulțumită softului, dar și hardware-ului; sistemul de operare e special optimizat pentru ca traficul de date să nu vă cauzeze probleme (paginile web sunt compresate așa încât să dați câți mai puțini bani pe bandă, iar în cazul în care ajungeți la un anumit prag sunteți avertizați, dar trebuie să aveți setat acel contor de date.)

Contra: nimic.

Concluzie

E un telefon foarte bun cu un sistem mult îmbunătățit față de varianta 7.5. Cei de la MS se laudă cu multe aplicații și jocuri care sunt disponibile și pentru sistemul lor, iar aplicațiile de top de la Android sunt majoritatea și pentru Win Phone.

Te-ar mai putea interesa