HTC Wildfire A3333

HTC Wildfire A3333 e un nou telefon de la HTC cu sistemul de operare Android. După mine Android este un excelent sistem de operare pentru telefoane. Dacă te interesează alternativa noua atunci ar trebui să te uiţi la HTC Wildfire S.

Mărime mobil
Cum arată în realitate

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Este fratele mic al lui HTC Desire pentru că e mic ca mărime (dimensiuni), dar specificaţiile sunt asemănătoare şi preţul e accesibil.

Dacă ar fi să compar un iPhone 4 cu acest HTC atunci cel mai bun ar ieşi cel cu Android.

Cu Android e mai bun decât iPhone 4 pentru că e ieftin (de vreo 3 ori şi costă undeva la 1.200 899 lei), sistemul de operare (Android) este actualizat la câteva luni, suportă Flash Player, are o interfaţă prietenoasă şi telefonul arată mult bine faţă de decât cel de la Apple, în opinia mea… deci este un telefon bun cu Android.

Preţurile diferă, dar cel mai ieftin îl găseşti la 899 lei. Telefonul e unul de ultimă generaţie şi e unul preferat de mine deoarece conţine OS-ul Android versiunea 2. Acest smartphone vine îm patru culori (alb, negru, maro, roşu), toate fiind la acelaşi preţ.

Îmi place la el că are un ecran de 3,2 inci cu 16 milioane de culori, o cameră de 5 mega pixel, Android ca OS. Are mufă pentru căşti de 3.5 mm, motiv pentru care pot să-mi pun orice fel de căşti, chiar şi de Walkman cu membrană pentru mai mult bass.

Un minus ar fi faptul că are un ecran cam mic şi că trebuie încărcat des dacă îl foloseşti pentru a accesa Internetul. Autonomia se zice că este până în 10 zile, 7 ore de convorbiri şi 8 de navigare pe ‘net, dar nu ştiu dacă este chiar aşa datorită baterie de 1300 mAh. Majoritatea telefoanelor de acum au baterie de 1500 mAh şi ţin mai puţin.

Deci, un preţ pentru HTC Wildfire A3333 este undeva la 1000 lei şi m-ar tenta să-l iau datorită faptului că are o bilă sau rotiţă (sau track ball) în loc de scroll care se defecta la majoritatea telefoanelor vechi. Preţuri bune la acest telefon nu veţi găsi la alte magazine.

Te-ar mai putea interesa

7 comentarii la „HTC Wildfire A3333”

  1. E cel mai accesibil telefon HTC cu Android pentru că este o clonă foarte reuşită şi la un preţ bun a unui telefon popular (Desire).

  2. Eu am un HTC WILDFIRE si imi place mult telefonul si e de culoare rosie. De cand am aflat de Sensation XE with Beats Audio sunt innebunit dupa el si as vrea sa-l cumpar. Credeti ca pana in vara viitoare se va mai ieftinii? Si cu cat? De asemenea l-as vinde pe acesta. Cineva interesat id: thomas1koo

  3. salut…eu am un wildfire si as vrea sa.l schimb…sa mai dau inca vreo 100e in plus…imi recomanda cineva ceva mai bun?

Comentariile sunt închise.