HTC S510e Desire S

În acest review, voi scrie despre viitorul telefon mobil HTC Desire S sau HTC S510e Desire S Silver (a ajuns deja la acest magazin online, deci nu mai e „viitorul telefon”). Acest telefon mobil nu prea vine cu nimic nou, motiv pentru care cei care au produs telefonul m-au cam dezamăgit, chiar şi LG are telefoane mobile ceva mai interesante. Faptul că la viitoarele modele nu prea este nimic nou putem trage concluzia că vânzările nu prea au mers pentru actualele modele. Cât despre preţ, pot spune că va fi puţin mai mare decât al actualului model, adică pe la vreo 2.000 şi ceva de lei 1399-1799 lei.

Poze

Meniu
Funcţia apelare

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

Specificaţii tehnice

După cum am precizat anterior, specificaţiile sunt cam aceleaşi: ecran de 3,7 inci la 480 cu 800 pixeli, cameră de 5MP cu autofocus, în plus va avea o cameră secundară de 2MP pentru video telefonie, sistem de operare Android la ultima versiune 2.3 (Gingerbread) şi memorie internă de 4 GB. De asemenea va veni într-o  singură culoare (negru).
Data lansării lui Desire 2 este necunoscută, probabil va fi undeva prin toamnă, atunci voi pune câteva poze cu acest smartphone şi vă voi spune care este cel mai bun preţ pentru el.

Păreri pro şi contra

Este un telefon nou care promite multe şi a fost numit de mulţi un rege al telefoanelor. Plusurile sunt memoria RAM arhi suficientă, procesorul performant, sistemul de operare Android şi calitatea construcţiei.
Un element care dezamăgeşte la HTC Desire S Silver ar fi camera a cărei rezoluţie e doar de 5 megapixeli.

Concluzie

În mare, acest telefon mobil HTC Desire S Silver este un smartphone performant şi elegant. Eu sincer nu mi-aş putea permite unul, dar dacă aş avea mulţi bani, cu siguranţă mi-aş lua unul.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „HTC S510e Desire S”

  1. Am asteptat pana mi-am adunat niste bani si mi-am luat acest Desire S. Nu se compara cu varianta anterioara deoarece arata mult mai bine. Performantele par a fi similare si cred ca am facut o investitie buna si il recomand.

  2. Dacă performanțele erau asemănătoare atunci nu se mai stresau să mai scoată încă un HTC Desire – HTC Desire S.

  3. Din punct de vedere al ce are inauntru nu au venit cu nimic nou, dar HTC S510e Desire S este schimbat cu totul la exterior si arata mult mai bine fara dar si poate.
    Mi-as lua unul daca nu mi-as fi luat acum cateva luni in urma un alt model asemanator dar de la Samsung.
    Un prieten de-al meu are acest HTC s510e si e foarte multumit de el si se lauda cu ce poate la fiecare ocazie ivita.

Comentariile sunt închise.