HTC One X+

V-ați plictisit de actualul One X? Nu vă ajunge spațiul de stocare iar procesorul nu e suficient de rapid? HTC a anunțat un model mai bun – HTC One X+. Acest telefon mobil aduce îmbunătățiri care ar trebui luate în considerare: variante de 32GB/64GB, Android 4.1 Jelly Bean cu Sense 4+, baterie de 2100 mAh, MHL etc. Pe partea de design, se observă că negru e mai profund iar butoanele sunt iluminate pe culoarea roșie. Chiar și pe spatele său se observă cercul roșu din jurul camerei foto și logo-ul Beats Audio. Deci putem spune că această tranziție e identică cu cea întâlnită la modelul Sensation.

E un model de luat în considerare în caz că nu vă doriți un iPhone 5 sau Galaxy Note II, deoarece ca dimensiuni se situează undeva între cele două. Având în vedere că procesorul e unul cu patru nuclee ca la predecesorul însă de 1.7 GHz, diferențele se vor vedea în jocuri și nu atunci când folosiți doar interfața sau meniurile sale. Deci dacă vreți cel mai bun HTC de pe piață, acesta e o alegere însă dacă nu sunteți pasionați de jocuri, predecesorul e la fel de bun. Prețul său în România va fi undeva la 2700 lei.

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

Nu veți observa mari diferențe dacă veți pune un X+ alături de un X, dar finisajele pe roșu și nuanța de negru mai profund, vor ieși ușor în evidență. Ecranul e același de 4.7 inci cu rezoluție HD însă e protejat de o suprafață Corning Gorilla Glass 2. HTC One X+ are noul Android 4.1.1 dar și interfața Sense 4+. Ambele aduc câteva caracteristici în plus care poate vor fi utile. Difuzoarele sunt ceva mai bune oferind un efect de bas mai bun. Pe partea de memorie are 1GB RAM și spațiu de stocare în funcție de preferințe – 32GB sau 64GB.

Chiar dacă camerele foto par aceleași, acesta filmează 1080p la 30fps, iar cea frontală e de 1.6MP și filmează HD la 30 fps. Deci va filma mai fluent la aceleași rezoluții. Noul procesor e denumit Tegra 3 AP37 și e un Quad Core de 1.7 GHz. Având în vedere că Jelly Bean nu are suport flash, browserul web e unul HTML5. Nu se știe în câte culori va fi disponibil, dar cu siguranță va fi și unul pe alb. Bateria sa e una de 2100 mAh (de la 1800 mAh), deci autonomia va fi mai mare decât la X.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: puteți conecta mouse/tastatură/gamepad prin intermediul microUSB (ideal pentru gaming), prin USB puteți conecta și un TV – MHL (funcționează ca TV-out), performanțele sunt mult superioare predecesorului său, baterie mai mare, vine în variantă de 64GB, ecran clar din toate unghiurile,  robust și altele.

Minusuri: lipsă slot pentru card și nu e accesibil.

Concluzie

Sincer să fiu, e greu de spus care va fi cel mai performant model de pe piață, având în vedere că există Galaxy Note II, Optimus G (posibil viitorul Nexus) etc. Însă fiecare aduce ceva nou iar când vine vorba de deisgn, sunt foarte diferite. Cât despre preț, sunt destul de apropiate, deci pot fi luate în considerare ca alternative. Sunt curios dacă HTC One X+ depășește ca performațe Optimus G de la LG.

Te-ar mai putea interesa

3 comentarii la „HTC One X+”

Comentariile sunt închise.