HTC One V

Cel mai accesibil model HTC din seria de telefoane mobile numită One e acest telefon mobil HTC One V Black/Grey. Are un preț mai mic decât One S deoarece are procesor cu un singur nucleu, rezoluția ecranului de 3.7 inci e una de 480 cu 800 pixeli… deci are specificații mai slabe. Întradevăr în acest buget ar fi mai recomandat un Evo 3D, dar acesta vine cu noul OS – Android 4.0 Ice Crean Sandwich, noua interfață Sense, carcasă de tip „unibody” și o cameră foto îmbunătățită. Forma sa îmi amintește de modelul Legend (din profil are forma literei „J„) și nu cred că e prea inspirată.

Acesta dar și celelalte modele (One X și One S) vin cu Beats Audio dar nu și cu căști speciale. E destul de subțire pentru un astfel de smartphone – 9,2 mm. Se datorează faptului că nu are spate detașabil și deci nici bateria nu e detașabilă. Din pozele de mai jos se poate observa că cele trei butoane vin cu alte pictograme decât cele obișnuite. Fotografiile realizate cu acesta sunt destul de reușite deoarece camera vine cu obiectiv de 28 mm și diafragmă F2.0. Are un preț bun Vezi prețul special de azi ».

Poze

Din față
Din spate

Specificații tehnice

One V e foarte ușor pentru dimensiunile sale (115 grame) și acest aspect se datorează faptului că e subțire. Din păcate ecranul său e unul TFT și nu AMOLED, dar nu veți avea probleme în zilele însorite deoarece contrastul e destul de decent. Densitatea pixelilor e și ea foarte bună – peste 250 ppi. Pe partea de multimedia are un difuzor, mufă jack 3.5 mm, slot de card microSD, cameră foto de 5 MP cu filmare HD dar nu vine cu cameră secundară.

Puteți opta pentru un card de memorie doar dacă considerați că nu vă ajung cei 4GB care reprezintă memoria sa internă. Memoria RAM e de 512 MB și e oarecum satisfăcătoare. Pe partea de comunicații vine cu toate tehnologiile wireless necesare iar pe partea de porturi are doar microUSB. Chiar dacă procesorul său e unul Single Core de 1 GHz, s-a putut instala ICS și să mișcă destul de fluent. Trebuie lăudat acest upgrade deoarece Samsung nu oferă ICS pentru modelele sale care au caracteristici tehnice similare.

Ca și caracteristici speciale HTC One V are: browser HTML, senzor de lumină ambientală, Beats Audio, senzor proximitate, senzor G etc. Autonomia sa e una decentă în special că e vorba de un acumulator de 1500 mAh.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: calitatea materialelor e foarte bună, e un smartphone oarecum accesibil dacă-l comparăm cu restul modelelor, are un design elegant și în același timp simplu.

Minusuri: putea fi mai ieftin.

Concluzie

Dacă vă interesează performanțele, optați pentru Evo 3D însă dacă vă doriți un smartphone elegant realizat din materiale de calitate, nu văd de ce nu optați pentru acesta. Pentru a vă face o idee despre acest HTC One V și cât de performant e, v-am postat un clip cu acesta mai jos:

Te-ar mai putea interesa

Un comentariu la „HTC One V”

  1. Aspectul e unul interesant da eu tot sunt mai mult pentru X sau S. Ma gandesc sa cumpar unul dintre acestea doua numai ca astept sa mai scada putin pretul.

Comentariile sunt închise.