HTC Evo 3D

Telefonul HTC Evo 3D e unul dintre cele mai populare telefoane 3D (poate şi pentru că pe piaţă sunt cam puţine) şi vine cu tehnologie de ultimă generaţie cum ar fi Android 2.4 cu HTC Sense, procesor dual core, 1 giga de RAM, GPS, DLNA şi integrare de reţele sociale cum ar fi Facebook şi Twitter. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » şi e cam mare deoarece pe piaţă sunt puţine telefoane 3D.

Poze

Clip
Camera 3D

Specificaţii tehnice

HTC Evo 3D e un telefon inteligent cu ecran de tip touch cu suport 3G. Vine cu un procesor Qualcomm MSM8660 de 1200 megaherţi care e dual core şi are cel mai nou Android instalat, adică versiunea 2.3. greutatea telefonului e undeva la 170 grame şi nu cred că e prea mare. memoria RAM e de 1 giga, cea ROM e şi ea tot de 1 giga, iar memoria internă poate fi extinsă cu carduri de 32 de giga de tip micro SD (are inclus în pachet un card de 8 giga).
Display-ul e de tip 3D touch şi are o diagonală de 4,3 inci. Rezoluţia ecranului e destul de mare, adică de 540 pe 960 pixeli. Pe partea de conexiuni porturi şi conectivitate, HTC Evo 3D are A-GPS, bluetooth 3, wireles b/g/n, mini USB şi jack.

Are două camere: una de 5 megapixeli cu dual LED ;i posibilitate de a filma 720p și una de 1,3 megapixeli. Camera principală (cea de 5 megapixeli) care e pe spate filmează (la 2 Mpx) şi fotografiază 3D (la 5 Mpx). Bateria e de 1730 mAh şi ţine 450 minute ca durată de convorbire în 3G şi 355 ore ca durată de aşteptare tot în 3G. Are DLNA, senzor Gyro, compas gigital, HTC Sense şi suport pentru Twitter şi Facebook.

Păreri pro şi contra

Pro: are ecran 3D, HTC Sense, filmează 3D, are cea mai nouă versiune de Android – Android 2.3, e performant (are procesor dual core, 1 giga de RAM), memoria poate fi extinsă, are card de 8 giga inclus în pachet (depinde de unde îl cumpăraţi), iar designul e foarte reuşit.
Contra: preţul cam mare.

Preţuri (cel mai mic preţ)

1349 lei e cel mai bun preţ pentru acest telefon 3D şi dacă vor apărea mai multe astfel de telefoane sunt sigur că preţul o să mai scadă. Evident că există și posibilitatea extinderii garanției așa încât fiabilitatea aparatului să crească.

Alternative

LG Optimus 3D P920 ar fi singura alternativă 3D, dar în momentul de faţă nu se găseşte în oferta tuturor magazinelor online.

Concluzie

Dacă vrei un telefon 3D atunci acest telefon HTC Evo 3D ar fi una dintre cele mai bune variante deoarece vine cu HTC Sense care e una dintre cele mai avansate customizări ale Android.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HTC Evo 3D”

  1. Am vrut sa-mi cumpar LG 3D dar inca nu a aparut la EMAG si asa cred ca o sa raman pe varianta HTC.
    Oricum din cate am vazut interfata de la acest telefon e mai bune in comparatie cu cea de la LG.

  2. Sunt de părere că arată mai bine decât LG-ul. Poate că ar fi fost interesantă o comparație, dar în momentul de față Optimus 3D nu prea e în oferta magazinelor.

Comentariile sunt închise.