HTC Desire HD2

În acest review, vă voi prezenta pe scurt noul telefon mobil HTC Desire HD2. Data lansării este încă necunoscută la fel ca şi în cazul lui Wildfire 2. Spre deosebire de primul model Desire HD, varianta aceasta va fi mult mai bună datorită unor specificaţii destul de impresionante cum ar fi memoria internă de 8GB (primul a avut 1,5GB) şi procesor dual-core de 1,2 GHz (primul a avut unul solo core de 1GHz). Din păcate preţul va fi şi el unul pe măsură, circa 1599 de lei la magazine pentru acest HTC Desire HD2.

Specificaţiile lui HTC Desire HD2 sunt următoarele: o rezoluţie de 540 cu 960 pixeli ceva mai mare decât a primului, memorie internă de 8GB, memorie RAM de 768 MB, GPRS şi EDGE clasa 32,  aceeaşi cameră foto de 8MP cu autofocus care filmează în format HD (1080p), sistem de operare Android 2.3 (Gingerbread nu Froyo ca la primul), procesor de 1,2GHz cu două nuclee, şi va fi de culoarea negru.

Cu poze şi mai multe informaţii despre acest telefon mobil HTC Desire HD2 (preţ, baterie, etc.) voi reveni la data lănsării acestuia şi când va fi disponibil spre vânzare.

Te-ar mai putea interesa