HTC C510E Salsa

Telefonul mobil HTC C510E Blue, HTC Salsa sau HTC C510E Salsa Blue a ajuns și în România și după cum știți este o alternativă la HTC ChaCha, deci tot un telefon Facebook. Are un preț bun Vezi prețul special de azi » și cred despre Htc Salsa că este o competiție bună și pentru Wildfire S. Este mai mult un telefon pentru socializare pe Internet și pe Facebook și de aceea are acel logo al Facebook pe el.

Poze

În mână
Din lateral

Specificații tehnice

Mai jos sunt detaliile tehnice detaliate ale lui HTC Salsa, dar pe scurt trebuie s știți că impresionează prin ecranul mare de 3,4 inci cu o rezoluție de 320 pe 480 pixeli care are sticlă Gorilla Glass (e foarte rezistent), interfața Sense, sistemul de operare Android 2.3, camera principală de 5 megapixeli și designul foarte reușit. Din păcate procesorul nu este unul dual core deoarece telefonul nu necesită mai mult.

Păreri pro și contra

Pro: HTC Salsa arată bine, vine cu Android, prețul nu e mare. Bateria ține destul de mult și cred că va fi apreciat și pentru acest lucru.
Contra: nu există obiecții. Poate că unii sunt deranjați de logoul Facebook sau de faptul că nu are procesor dual core, dar cu acest procesor single core trebuie să știți că telefonul e mai ieftin

Concluzie

Dacă dorești un telefon de ultimă generație și cu logoul Facebook aplicat atunci acest telefon mobil HTC C510E Salsa Blue sau HTC Salsa  ar fi ideal pentru tine. Mă gândesc că va fi foarte apreciat de cei care stau mult pe Facebook sau alte rețele de socializare. Dacă ar fi să aleg între un alt HTC (Wild Fire de exemplu) mă tem că aş alege altceva deoarece costă cu vreo 100 de lei mai mult ca cel amintit anterior şi nici nu-mi prea plac culorile în care vine acest model.

Te-ar mai putea interesa

2 comentarii la „HTC C510E Salsa”

  1. Este un telefon care ma impresionat. Nu imi place mai mult in comparatie cu Wildfire S dar nu e nici rau si sunt mai mult decat sigur ca va face deliciul fanilor FaceBook.
    Am analizat preturile impreuna cu un prieten deoarece il intereseaza acest model si am fost dezamagiti de ce preturi practica unele magazine. La unele magazine costa si 1900 lei.

  2. Este un telefon care m-a impresionat şi pe mine, dar cum ai zis şi tu nu prea m-ar face să-l aleg peste un Wildfire. Arată bine, dar Wildfire arată şi mai bine decât acest Salsa.

    Referitor la preţuri, poate au uitat să le actualizeze.

Comentariile sunt închise.