Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HTC 7 Trophy T8686

Acest telefon mobil HTC 7 Trophy T8686 este un telefon interesant de la HTC şi vine cu sistemul de operare mobil Windows Phone 7.

Bateria ţine undeva între 2 şi 3 zile la o utilizare normală, adică stat mult pe internet şi mail.

Întins

În mână

Vezi aici mai multe poze, detalii tehnice și informații referitoare la gadget

 

Un plus ar fi faptul că este un telefon de calitatea de la HTC, iar un minus ar fi sistemul de operare pe care îl detest, dar na… Un alt plus ar fi faptul că vine cu memorie internă de 8 giga.

Preţul este unul cam mare, adică undeva la 1099 lei, dar are multe dotări.

Per ansamblu i-aş da nota 4.5 din 5 acestui HTC 7 Trophy T8686 deoarece este un telefon bun, deşi sistemul de operare este “Windos”.

{ 2 comentarii … citește-le alături sau adaugă unul }
  • ana

    Eu am htc trophy, si desi se misca ok, luati in calcul ca e numit telefon pentru muzica dar nu iti poti pune propriile mp3-uri ca ringtones, ce sa mai zic de mesaje sau alarma, are doar o mana de porcarii predefinite. Ca sa imi incarc agenda din telefonul vechi a trebuie sa o incarc ONLINE in contul creat obligatoriu pe windows live, adica de nedescris!
    Evident htc, super tel, dar Windows e o PORCARIE!

  • Miha

    aceeasi problema am si eu..imi tot spune sa instalez zune softer..caci nu poate face “puntea” intre phone si PC…de asemeni vroiam sa introduc cateva melodi…si de aseamni sa fol ca ringtones…cu softul aceala zune..nici nu stiu ce sa fac nu merge deloc…il instalez in PC iar cand sa ii dau open ..nu il deschide…pe site-ul oficial imi spune ca nu se va deschide daca nu am cel putin Windows xp service pack 3…iar eu il am….am pierdut 2 zile cu rahatu asta de soft zune…degeaba am cablu de date..daca nu mere zune.

Lasă un comentariu