Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
≡ Meniu

HP XW476A4

Acest monitor LED HP XW476A4 de 27 inci e cea mai performantă soluție pentru companii, fotografi, editori sau proiectanți. Spun asta deoarece prezintă câteva caracteristici tehnice care nu le veți găsi la alte monitoare. Aici mă refer la posibilitate de rotire a monitorului (ca să stea în poziție verticală), funcție dual monitor, panou IPS, porturi USB, SPDIF etc. Deci puteți conecta chiar și gadgeturi Plug&Play la acesta fără a avea nevoie de cabluri. E o variantă mult mai bună decât XW477A4. Pe partea de conectivitate stă destul de bine astfel încât poate fi conectat la orice dispozitiv (consolă, media player etc). Chiar dacă prețul e destul de piperat, pot spune că e oarecum justificat de funcționalitatea, performanțele și dimensiunile sale. Acest XW476A4 are un preț bun Vezi prețul special de azi.

Poze

Dual monitor

Întors

Specificaţii tehnice

Display-ul acestui model e unul IPS cu iluminare LED astfel încât are unghiuri de vizibilitate de 178 de grade, un contrast de 20 de milioane la 1 și o luminozitate de 380 cd/mp. Acesta are o diagonală de 27 de inci, o rezoluție de 2560 cu 1440 pixeli, un contrast tipic de 1000 la 1 și aspect wide. HP XW476A4 are conectivitate intrare HDMI, intrare DisplayPort, intrare DVI, port SPDIF și 4 porturi USB pentru a conecta dispozitive cu interfață USB (HDD, memorie flash, cameră web, imprimantă, aparat foto/video etc). Ca și standarde are EPEAT Gold și Energy Star. Chiar dacă are aceste standarde, consumul său poate să ajungă chiar și al 95 de W.

Păreri pro și contra achiziției

Plusuri: garanție 3 ani, panou IPS (care presupune unghiuri foarte bune de vizibilitate), calitatea bună a imaginii atât în timpul filmelor cât și în timpul jocurilor, protecție mată, toate intrările necesare, suprafața monitorului dă impresia că e vorba de un model solid, multe funcții utile (rotire 45 de grade), rezoluție ridicată, ideal pentru gameri, USBuri etc.

Minusuri: consum cam mare de energie și prețul.

Concluzie

Monitorul LED HP XW476A4 e recomandarea mea pentru cei care au prea mulți bani (se potrivește de minune cu un desktop Alienware sau Republic of gamers) sau pentru cei care vor să facă o investiție bună. Adică cei care fac editare foto, video, proiectare sau mai știu eu ce și au nevoie de un ecran mare și o rezoluție corespunzătoare – 1440p. Recomand să-l folosiți în spații luminoase în special că ar eo luminozitatea mare iar în camerele întunecoase, acest aspect v-ar deranja. Jos am pus un clip cu despachetarea acestui model HP XW476A4 și în care proprietarul face un mic review:

{ 0 comentarii … adaugă unul acum }

Lasă un comentariu