HP XN375AA

Un monitor foarte asemănător cu XN374AA e acest monitor LED HP 23 inci – HP XN375AA care mai e numit și HP Compaq LA2306x. Ar fi recomandat de multitudinea de dotări printre care se numără tehnologia LED, ecranul de 23 de inci, suportul Full HD și porturile multiple. Nu costă deloc mult deoarece are un preţ bun Vezi prețul special de azi » și poate că unui utilizator obișnuit acest preț e cam mare, însă unui om de afaceri cred că un astfel de periferic i-ar prinde bine datorită garanției de 36 de luni și faptului că e un aparat foarte versatil.

Poze

Se poate vedea că XN375AA arată ca modelul menționat anterior în introducere și are același aspect sobru prin care sunt caracterizate în general monitoarele HP. În spate e dotat cu multe porturi cum ar fi USB, DVI, dar și noile HDMI și DisplayPort. Pentru a conecta un calculator care are doar VGA există în mod normal un adaptor pentru așa ceva.

HP XN374AA 1
Din față
HP XN374AA 2
Rotit

Specificaţii tehnice

XN375AA se poate spune că excelează pe partea de caracteristici și e un monitor care poate fi adaptat și rotit așa încât să stați cât mai comod în fața lui. Ecranul de 23 inci e unul mare și chiar așa nu o să consume prea mult curent deoarece are ecran cu ehnologie LED care consumă undeva la 40W.

Păreri pro şi contra

Pro: garanția standard e de 3 ani; unghiurile de vizibilitate sunt bune; poate fi rotit așa încât să-l poziționați în modul portret, iar acest lucru cred că ar fi util unui programator care are nevoie de vreo 3 monitoare asemănătoare, iar pentru a nu întoarce prea mult capul le pune pe toate 3 în mod portret; respectă destul de multe standarde așa încât să fim sigur că nu ne stricăm ochii.
Contra: prețul nu e tocmai accesibil pentru utilizatorul normal, dar dacă vrei mai mult atunci trebuie să bagi mai adânc mâna în buzunar.

Concluzie

Monitorul HP XN375AA e unul al anului 2012 și după cum ziceam ma ie numit și LA2306x, iar din acest motiv s-ar putea să nu găsiți prea informații dacă căutați după primul cod. E un monitor bun pe care eu îl recomand dacă vreți o soluție serioasă, în care să vă puteți baza, de la un producător serios. Alături e un preview la un monitor asemănător și poate că din el o să vă puteți face mai bine o opinie despre cum arată și ce poate.

Te-ar mai putea interesa